Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Radi se o racunaru iz potpisa , problem mi se javlja 1 ili 2 puta dnevno , nema odredjeno kada , znaci nebitno dal koristim racunar ili ne . Do sada sam testirao memoriju sa par programa (memtest i slicni) , promenio napojnu , zamenu pastu svuda , temperature su odlicne procesor 29-30 -31max, memorije hladne ko led , grafiku sam pokusao zameniti isto kao i ram memoriju , sto se tice sistema on mi se nalazi na ssd disku , ssd disk je maltene nov takodje probao sam par programa svuda radi bez greske , sve sam pokusao da zamenim sem ploce i procesora jer nemam drugi procesor a nemam ni drugu plocu da probam ovaj procesor .. I nije mi i dalje jasno u cemu je problem ... Pokusao zameniti bateriju posto sam mislio da mozda ima neke veze sa njom , update sam bios vise nemam ideja sta moze da bude , nisam siguran ali mislim da imam 5 god garanciju na ovu plocu i mislim da nije istekla to bi mogao da proverim ostalo manje vise izasle iz garancije , jedino napojna isto mislim da ima 5 godina ali nisam siguran , uglavnom ako neko jos ima neku ideju sta da probam neka se javi!!
Danas cu jos pokusati da dignem windows 8 clean eto cisto da skinemo i tu mogucnost da nesto brljavi ali mislim da nije ...
Edit: eto NB 52 stepena mozda da je to problem , ali smatram da to nije ozbiljna temperatura a i da jeste u biosu je podeseno da se gasi tek na 90 stepeni ..
Danas cu jos pokusati da dignem windows 8 clean eto cisto da skinemo i tu mogucnost da nesto brljavi ali mislim da nije ...
Edit: eto NB 52 stepena mozda da je to problem , ali smatram da to nije ozbiljna temperatura a i da jeste u biosu je podeseno da se gasi tek na 90 stepeni ..
Poslednja izmena: