Šta je novo?

Racunar ne daje sliku

Učlanjen(a)
23.04.2013
Poruke
20
Poena
154
Zadnjih mozda mjesec dana racunar nije mogao da ode na sleep nikako. Kada dodje vrijeme za sleep samo skljocne ono u njemu i kao da se ponovo pokrene. Juce ga upalim ali nema slike na monitoru, prebacim kabal na integrisanu i prikaze sliku normalno. Mislio sam da he otisla graficka. Medjutim danas ga palim i opet ista stvar, povezem HDMI sa TV-om i prikaze mi sliku samo na TV. Da li je imao neko slicno iskustvo ili imate neku ideju sta je u pitanju? Hvala unaprijed!

Послато са GT-I9505
 
Prvo bih prerucio reinstalaciju svih drajvera za graficku (Najbolja instalacija windows 10 sa pratecim drajverima za sve komponente) e sad moguce da je problem u kablu od monitora do kompjutera , moguce da je do monitora , moguce da je do graficke .

Uz vise povratnih informacija mozda mogu vise da pomognem :).
 
Ako imas sliku na tv-u a nemas na monitoru mozda je problem u monitoru. Ja sam imao slican problem, stradalo je pozadinsko napajanje.
Proveri monitor na drugom racunaru, racunar na drugom monitoru televizoru.
 
Nije ni do monitora ni do kabla, oba sam testirao preko laptopa. Kada priključim i monitor i TV prilikom paljenja prikaže sliku samo na jednom uredjaju. A ako je uključen sam TV ili samo monitor desi se da ne prikaže sliku nikako. Primjetio sam recimo da mu duže treba da pokrene paljenje, prije bi se onaj zvuk "beep" čuo odma nakon pritiska dugmeta za paljenje, sada prodje nekih 15-ak sekundi pa beep pa tek onda počne da se pokreće windows.
 
sve što ti navodiš je vezano za Windows i Bios ploče i nema veze sa hardware,jer meni već nekolko godina tako kad ga isključim na hibernate ugasi i ponovo upali sam al me mrzelo da se zezam sa tim.
 
Nazad
Vrh Dno