Šta je novo?

Racunar blokira

high

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2010
Poena
154
Pozdrav,imam problem sa racunarom,sada me vec uzasno nervira jer uvek koci.Mislio sam da je do antivirusa pa sam juce instalirao drugi,sada mozda manje blokira ali je i dalje prisutan problem.Kada gledam internet npr. kada odem na neke forume gde je samo tekst kompjuter odlicno radi,dok kada otvorim neke slike vece rezolucije racunar zablokira i trebam da cekam 2-3min da opet proradi.Kako bih ja mogao resiti ovaj problem?

mozes li da napises kakav racunar imas, koje komponente, ako ne znas napamet da prepises sa racuna kad si kupio racunar (ako pise spisak komponenti)
koji windows imas? kada je instaliran windows? sta sve ima pokrenuto od programa kada kompjuter radi (ctrl+alt+del, task manager pa spisak proseca)? tesko da ti neko moze pomoci sa ovako malo informacija

Poslednja izmena:
Malware (jesi li uopste skenirao racunar starim/novim antivirusom, koji je to softver, da li je nesto pronadjeno?), problem sa sofverom koji koristis za slike (ako se desava iskljucivo dok gledas slike), drajverima, problematican hard disk... koja je konfiguracija/OS u pitanju, da li skroz blokira ili mozes da pomeras strelicu misa, gori li HDD led za to vreme.... :rtfm:

P.S. reci mu ti i illidan :p

Imam windows xp sp3,instaliran pre mesec dana,imam nvidia geforce 6200 graficku,amd sempron 2800 procesor,256 mb ram.A evo i spisak procesa.

Racunar sam skenirao i sa novim antivirusom vipre i sa spyware doctor i nema nikakvih virusa.Sada sam malo pre reinstalirao drajver za graficku ali ista stvar.Kursor misa mogu da pomeram ali mozilla firefox se skroz zamrzne i ne mogu uopste da ga koristim,za to vreme hdd lampica gori.Sad sam otvorio ove moje dve slike sto sam uploadovao i komjuter se opet blokirao pa sam morao restartovati.

Imaš vrlo malo memorije da bi firefox mogao normalno da radi.

Veoma je moguce,probacu jos da sredim ako mogu.

Kada iskljucim u mozilli firefox javascript mogu da gledam sve bez problema,bez ikakvog kocenja,mada neke ikonice onda fale.Da li bi se moglo resiti nekako da sa javascript ne koci ff.

Nazad
Vrh Dno