Majstor Zivota
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 319
kUdtiHaEX je napisao(la):Najveci deo vas ovde zna kakav sajt drzim koji posecujete iz dana u dan. Takodje, zaradjujem zahvaljujuci piratskim kopijama Photoshopa, Corela, Dreamweavera, Fireworksa... Prostije receno - ne spadam u "legaliste", bar kada je softver koji koristim u pitanju i nisam bas u prilici da se pravim pametan kada je legalizam u pitanju.
Sa druge strane, nacin tvog razmisljanja je vise nego pogresan. Svi ti programi koje si naveo su skupi. Ali cekaj, sta ce to tebi?
Ti ces staviti Photoshop cisto da bi uradio resize jedne slike? Ili Corel da nacrtas prostiju semu? Max da bi izmodelirao prostiji 3d model iako ti to nije posao? Mayu koja kosta ihaha cisto onako? A zasto?
Slusaj posto si vec uspeo da me iznerviras i to opasno, morao sam da ti odgovorim iako sam sebi rekao da se vise necu ukljucivati ovde... ]
Ne znam koji sajt drzis , i chisto me ****** za to. Ne znam u cemu je poenta tvog vredjanja...tipa za sta ja koristim navedene programe. Da li si se ikada zapitao da mozda neko od nas studira (zavrsava) studije tipa "Grafickog inzenjerstva i dizajna"... te da ume mnogo vise nego da odradim resize slike !!! (bas si mizeran) ili da nacrta prostu shemu u Corelu??? Da li si se zapitao da mene na fakultetu uche da radim bash u tim programima??? Da ja predajem radove bas iz tih programa? Uostalom javi se na mail pa da ti dam domaci iz resize-a slike...ili crtanja prostih shema??? E, a ti sada pisi email mom prodekanu za nastavu , pa ga pitaj da li bi mogao da nam napises plan i program??? Sto se tiche toga da sam zabrinut da li cu kupiti igricu za 60kinti i nisam, jer ih skoro i ne igram...osim "LOTR Batlle for midlle earth" koji sam sa zadovoljstvom kupio za 200 kinti... Eto toliko... ako imas jos nesto da me pitas javi se na pm...