Šta je novo?

RaceRoom Racing Experience (F2P)

Sta se sve moze voziti u beti sem ona 2 po defaultu?
Trenutno sve GT3 masine, Ruf, Judd V8 i BMW 635 CSi
Ima jos automobila koji su mogli da se voze, ali trenutno su u ovom build-u zakljucani

Poslednja izmena:
Instalirana ali prilikom pokretanja izbaci mi prozorce fatal error Server is under maintenance. Sta je ovo sad?

sacekas pa probas ponovo. i meni je to sinoc izbacilo nakon sat igranja.

Ali kad pritisnem play pokrene mi instalaciju flash player 11 plugin.msi i ubrzo izbaci ti poruku. Da li je tako i kod vas bilo?

kod mene je bila instalacija flasha, i pustio je igru..

sad ne znam kako stoje stvari danas , nisam od sinoc igrao ali imaj na umu da je to ipak closed beta , dakle i dalje su mnoge stvari podlozne promeni kako servisa tako i same igre.

sa RRRE foruma
Today, a maintenance time will occur while we are deploying some more fixes.

A build announcement will follow as soon as you guys can start downloading from Steam.
Should be available with maintenance lifted around 3.00 pm (Sweden time)

^da a i krenuo mi upravo neki debeeeli download... valjda su nove staze/auti :d

Kuku lele nama majci ako svaki build bude svlačio komplet igru :wall:

Koliko je ovo novo chudo, vidim da mu treba dosta za 3% koliko mi je skinuo?

3.5gb

Sta kukate, i prosla dva build-a su bila oko 3gb

Poslednja izmena:
ne bi to bio nikakav problem da i dalje rade serveri :p

Poslednja izmena:
proradise. ima i neki cudan intro/demo..

edit: i kako se fuckin aktivira Steam Community Overlay ?

Poslednja izmena:
Uh, bas ste nestrpljivi, uskoro ce i proraditi server, bar ste skinuli novi build :p

Dobro jesam ja jedini ovde magarac koji je mislio da sve te aute i nove staze mozemo voziti odmah ili sta? Hocu RUF-a kaze kupi ga , hocu Bathurst kaze kupi je! Itd itd... Samo mi onaj hillclimb i hockenheim otkljucan koliko sam video, svi auti koje sam hteo da probam se kupuju posebno. Ma mislim nek idu u 3 lepe . Jos kad sam video ono retardirano okretanje volana od 180 stepeni poludeo sam. Voleo bi da me neko "obavesti" da sve to mogu promeniti na neki nacin ali cisto sumnjam da je to ostvarivo. Idem ja nazad na besplatni rfactor gde mogu sve zive staze i sve aute voziti ko covek sa odlicnom fizikom. Fuck that

Pa kupi RuF-a i staze u cemu je problem, sve je besplatno, kliknes na korpu i ubacis sto vise onih poena u nju poeni su jos uvek besplatni. Posle toga kupis sve automobile i staze

Jel? :trust: Onda sam ocigledno magarac

Izasao novi build (3.7GB), upravo se skida, sutra je zakazan "STRESS TEST"

Hello Drivers,

We’re preparing to run some colossal stress tests on our back-end systems for RaceRoom Racing Experience, and we need your help.

Today, a new build has been deployed for all members of the closed beta program.

Tomorrow 25th January, we will perform a major stress test on our backend servers and we would like to have as many real users as we can punishing these systems alongside the automated stress tests we’ll be conducting. We can simulate a lot, but as you can all imagine, nothing is better than actual users. During these evaluations we’ll monitor not only the back-end systems, but also front-end user interactions.

If we reach 2,000 unique users during the stress test window, we will give away Get Real and Apex Hunt game modes for free to all users who register a game account in the first two weeks following the release of the open beta.

RaceRoom Racing Experience Stress Tests:

Friday, January 25th, 2013
Testing will run from 0900 GMT and conclude at 2000 GMT
During this time we invite you to browse the portal, challenge ghosts on the leaderboards, post laptimes, share screenshots, send friend requests, use the store (sandboxed), and play the various game modes in RaceRoom Racing Experience as if it were a day one release and you were discovering it for the first time.

We are looking forward to these tests, and hope to see you online tomorrow!

- J-F Chardon

Poslednja izmena:
Ekstra! Taman mi je danas stigao mail da sam primljen, i evo skida se klijent :)

jos samo 2~3 automobila nisam isprobao na bathurstu , tako da ce to sutra pasti ko kec na 10 .

Danas su izgleda dodali jos automobila i mislim jednu stazu.. trenutno mogu da izaberem 19 automobila i 6 staza, nice!

Nisam mnogo igrao, ali osecaj dok juris 300kmh u Mistralu M531 uz hujanje vetra oko glave je bruka odradjen!

opet sugavi update... oni stvarno misle da mi svi imamo 100mbps konekcije :mad:

Nije problem u updateovima, već što se uvek skida gotovo komplet igra, umesto da se samo skida razlika između dva builda. Iz tog razloga sam i bio obrisao recimo Red Orchestra, jer nisam imao živaca svakih par dana da skidam po par GB...

ma znam , pa ne bi sigurno stavljali razliku u verzijama koja je teska koliko i sama igra.

nema , uninstall je pao , muka mi vise da svaki dan ponovo skidam ponovo 4~6gb. kada bude izasla puna verzija , we`ll talk.

This week, we will launch the open beta for RaceRoom Racing Experience, and for the time being we will halt the closed beta program. The open beta will be accessible through the public RaceRoom Racing Experience application on Steam, not the “WIP” one used in closed beta. What was known so far as “the teaser” will be patched with the open beta build for all users. You can download the teaser here. Read more about the open beta launch here.

IMPORTANT NOTICE!!!

The open beta will be accompanied by a live release of the store. This means purchases made in the open beta are REAL! Please make note of this and be aware that funds will be withdrawn from YOUR account for every purchase from the release of the open beta.

Uskoro open beta...

Ala su alavi, odmah open beta i sve transakcije for real... ne mogu ljudi malo da se igraju :)

Ne svidja mi se uopšte ovaj model f2p, zato što će izaći na p2w. Nadao sam da će biti kao Path of Exile, ali avaj...

Kako mislis da ovde funkcionise pay to win? Ako je po klasama vozila, a jeste, onda je nekako logicno da ko kupi neko vozilo takmicice se u toj klasi iz koje je. Jedini problem kod ovakvih modela kupovine gde nema budzenja vozila je to sto automobili mogu da budu preskupi, kao recimo ono iz Simracewaya gde je onaj Mclaren bio nekih 38 dolara. :D

Nazad
Vrh Dno