Šta je novo?

RaceRoom Racing Experience (F2P)

E jel igra neko ovo?Meni se otkljucala staza Bathurst,samo nemogu da je isprobam,trazi mi da pazarim nesto preko Steam-a......?

Mozes da kupis, samo klikni na korpu i nabacaj sto vise poena u nju, nista ti ne skida sa steam racuna jer je u pitanju beta testiranje sistema. Posle kupi ako nemas neke automobile, takodje i Bathurst, kao i neke liveries dodatne.

Hvala druze,upravo pazario Bathurst! :) extra je staza,a jel to znaci da ce u full verziji igre sve ove stvari biti zakljucane,tj morace da se keshira na njih?

Da, to je sve sad za dz u beti, a inace, od drugog januara ce tek biti ekstra automobila. Baci pogled tamo na beta forum da vidis sta stize.

btw, zvuk se i dalje istice kao jedna od veoma bitnih karakteristika, a i u praksi stvarno zvuci veoma dobro, pogotovo eksternal cam slusanje onog judd-a ...

Poslednja izmena:
ljudi , to je taj trio koji sada ide u svaku simulaciju.

znaci mleko , znaci plazma , znaci snicla , znaci mclaren , znaci ferrari , znaci lotus... :p

Da dobro si to primetio, danas bi trebalo da otljucaju dosta zanimljivih automobila vecina GT3, jedan od njih je i McLaren GT3

Poslednja izmena:
Nah, cini ti se na osnovu ovih official najava, u igri ima dosta toga veoma razlicitog od ostalih konkurenata. Ove nedelje C6, GTR, R8, B6, CTR3... i da ne nabrajam one prototipove i ostale modele.

simraceway je (vrhunski) uradio Koenigsagg Ageru R ... e sada kad bi recimo raceroom uzvratio sa jednom Ultimom GTR.. :d

gomila automobila otkljucana,znaci ludilo!!!:)

Jel to sve mozete vi koji imate pristup beti? Ja ne znam sta vise da radim posto nikako da dobijem key za betu, slao sam vec 2x onaj popunjeni formular i nista

Izgleda da su probirljivi. :p

btw, ima jos gomila automobila/proizvodjaca u igri, samo jos nisu otkljucani, a naravno i staze koje ne verujem da ce skorije.

sve je to lepo, al ja moj volan ne ukljucujem dok se ne aktivira "get real" fizika :d

@zlattan - haha i ja.

iskrenost nas kostala upada u betu :d

hahaha,iskreno da vam kazem,ja sam taj formular popunio neverovatno brzo,tj izlupetao se samo tako,posle 1min sam i zaboravio sta sam napisao :) mozda je vec tad bilo zatvoreno kada ste vi popunjavali zahteve...

Mislim da nema veze kad se ko prijavio, ja sam se prijavio pocetkom novembra i vec krajem novembra dobio betu

Evo jos jednog licenciranog automobila, u pitanju je BMW 635 CSi

I treci put saljem je...i formular ... Valjda upali ovaj put

Stigao mi je danas email za closed beta (prijavio sam se jednom pre mesec dana) pa proverite spam za svaki slučaj. Mene je mail tamo čekao :)

Evo danas počastili i mene :)

mene isto sinoc. bre 8 gb instalacija za wip betu! :p

sad bas malo vrteo igru na joypadu...

znaci onaj mclaren mp4-c12 gt3 zvuci malo realnije nego u stvarnosti! :D Majstori , jednostavno neverovatno kako su uradili i onboard a i (narocito) externi da ciste pod sa konkurencijom.

fizika je dobra , na get real je potrebno podesiti auto i ne preterivati prva 2 kruga dok se ne zagreju gume. mclaren je inace bio jako dobar ali zna i on da ujede ako se lomi gas.
grafika je isto odlicna , nekako smooth i ne sirova kao iRacing (sto mi se basi ne svidja) ali prijatna za oci. vozikao sam oko 2h bez ikakvog opterecenja ali na joypadu. veceras cu ukljuciti i volan pa da oprobam ffb.

menu je i dalje zbunjujuc i ne znate kada ste odabrali neki auto/stazu a kada ne , no savlada se pa posle cak bude i more user friendly.

ovo sada jedva cekam... uz asseto corsu... i rf2 :)

znaci onaj mclaren mp4-c12 gt3 zvuci malo realnije nego u stvarnosti! :D Majstori , jednostavno neverovatno kako su uradili i onboard a i (narocito) externi

Jel si sad prestao da budes skeptik sto se tice zvuka? :D

btw, grafika je malo dobila "normalnije" i svetlije boje za ovaj build, pre toga je sve previse bilo mracno i sa prejakim kontrastom...

pazi onaj bmw judd jos nisam isprobao a njegovim zvukom bas nisam bio zadovoljan.. no ako je suditi po ovom mclarenu , sound in general ce biti "bruka" a ne samo engine sound (naprezanje sasije kada zakacite apex, kocenje , backfire...).

malo kasnije cu istestirati i ffb i mechanical damage :p

Dobio i ja posle 3 pokusaja. Sad treba na komsijin interent svuci ovih 8gb ;)
Sta se sve moze voziti u beti sem ona 2 po defaultu?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno