Šta je novo?

Racedriver Grid i joypad

nebojsa999

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
319
Uskoro treba da kupim joypad (ili gamepad....valjda je isto :d) koji bi sluzio za Pro Evolution Soccer, ali posto redovno igram i Grid, interesuje me da li neko igra preko joypada? Naravno i kojeg modela? Odnosno me interesuje da li je moguce preko onih analognih kontrola dozirati kocenje i gas?
Uglavnom pominju da se koristi xbox 360 gamepad za windows, ali i neke druge kontrolere...

Saitek Cyborg ti nebi bila losa opcija...Dobro,za PES i nije bas najbolji,ali sto se Grida tice,tu radi odlicno...Gas i kocenje kontrolises preko triggera a ne preko pecurki,i to daje saista sjajan osecaj tokom voznje. I dobra stvar je sto mos' i fpsove da igras na njemu...

Poslednja izmena:
Takodje za Grid koristim PSone djojped i adapter... mislim da je ovo najbolja opcija, posto meni ti dzojpedi, prvo na soniju, a zatim i na kompu besprekorno rade vec 7 godina... e sad ne znam kakav je kvalitet ps3 dzojpeda, on bi ti po mom misljenju bio najbolji. A GRID se moze igrati tako kao sto si predlozio, ali je malo nezgodno. Videces zasto. Osecaj je stvarno super, i mnogo ti je bitnije tu da mozes da kontrolises pomeraj guma nego gasa. U svakom slucaju za PES OBAVEZNO gledaj da kupis dzojped sa krugom kao granicnikom ispod pecuraka, umesto kvadrata! Veruj mi, imao sam onaj krsh od logiteca, nicemu nije valjalo, pecurka je stalno "bezala u dijagonale"

ja imam logitech chillstream i piči sve u 16

Hvala ljudi!
Vise odgovora nego sto sam se nadao... hehehe

King James, da li pricas o ovome Saiteku?
A da li mi isto dodje i ovaj? Jer su o tome pricali neki ljudi na bas forumima za Grid, mada kontam da je skoro ista stvar.

Tek treba da vidim cene, i naravno koji su trenutno dostupni, nadam se da cu sve te moci videti/kupiti u NS...

Poslednja izmena:
Zasto Saitek P580 ne moze u GRID-u da radi ?
Ili nesto nisam dobro namestio ?
Namestim kontrole u meniju, i kad startuje trka jok :D.

Poslednja izmena:
Ja koristim djostik za PS2 + adapter i radi savrseno.

Vidi sta ti je jeftinije. Moja ili King James-ova opcija.

Mislim da dodje prakticno ista cena +/- 2evra... Ej, a ovi sto su identicni kao PS2 joypad, a nije Sony proizvodjac? Kontam da im je samo zajednicki izgled... Ne znam da li si imao prilike da ih vidis/koristis? Jer su te varijante najjeftinije. Mada drugar ima takav neki kineski za PES, ide k`o lud, ali jos nije probao Grid.
Sa obzirom kakve komentare ostavljaju na ITsvetu, vidim da Saitek nije bas neki kvalitet (mada mislim da to preteruju perfekcionisti), pa mozda uzmem pre Sony-ev za oko 20e...

Nazad
Vrh Dno