ja se izvinjavam mozda je off topic ali koliko jer GTR2 Laksi Richard Burns Rally ako je uopste laksi
ne postoji link za patcheve zato sto je ovo steam igra i kroz njega se update-uje.
Ne bi da smaram,jel neko od vas kupio ovu igru preko neta?Interesuje me zbog placanja,jer do sada nisam nista kupovao preko kartice,dobio sam je juce pa,cisto da se malo raspitam pre nego sto se upustim u tako nesto?
http://www.nacionalnaklasa.com/forum/showpost.php?p=38618&postcount=20drapin je napisao(la):Zanimljiva promocija RACE-a na Steam-u !
- Kao prvo, redovna cena je snizena na 30$.
- Kao drugo, za ceo vikend od 18. do 21. januara (4 dana) bice omoguceno potpuno besplatno skidanje, instaliranje i online voznja RACE-a. Tkz. "pre-load" igre je moguce poceti vec sada.
- Kao trece, nedelju dana nakon ovog promotivnog vikenda, za sve koji zele da kupe RACE odobravace se jos popust od 10%, znaci 27$ ili oko 21€, tj nesto ispod 1700 din.
igra mi stalno puca. ima li resenja za to. svidja mi se ali puca non stop i to svuda:
u trci , meniju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari