Šta je novo?

Race - The WTCC Game

Igra puca zbog narodne verzije. Dzaba sto vozim sampionat kada treba da gledam u pasulj da li cu uspeti da ga zavrsim. Stalno izbacuje steam account 1101 trala-la.minidump

Ne, igra ne puca zbog "narodne" verzije. Ja imam legalnu kopiju igre nesto manje od dva meseca i cesto mi izleti na desktop sa porukom o nekakvom minidampu. Zadnji update je bio CAK 17. Decembra i ocekujem da ce sa novim update-om biti resen ovaj bag pored mnostvo ostalih bagova.

Poslednja izmena:
Ne, igra ne puca zbog "narodne" verzije. Ja imam legalnu kopiju igre nesto manje od dva meseca i cesto mi izleti na desktop sa porukom o nekakvom minidampu. Zadnji update je bio CAK 17. Decembra i ocekujem da ce sa novim update-om biti resen ovaj bag pored mnostvo ostalih bagova.

Odlicno. Posalji im taj minidump log, a oni ce vrlo brzo da ti objasne o cemu se radi.
Gomila likova se zali na njihovom forumu da istu gresku prijavljuje sa svim mogucim updateovima.
Bas sam radoznao o cemu se radi.

Cisto sumljam da ce svakom posebno da objasnjavaju u cemu je problem. Pratim i ja redovno forum na RSC-u gde se skoro svi zale na minidump, mislim da 90% ljudi ima taj problem. Ostaje mi samo da cekam update i da se nadam...

Poslednja izmena:
Igra je simpatichna, ali nema shta da trazi pored GTR-a dvojke. Grafika je malko bolja u odnosu na GTR 2 , ali je mnogo zahtevnija. Ne mogu da verujem da onako jadno zvuche automobili, ili neshto nije u redu sa mojom zvuchnom kartom.

Edit:
E da. Mnogo se lakshe vozi. Izgleda mi kao NFS posle GTR-a i RBR-a.

Poslednja izmena:
Igra je simpatichna, ali nema shta da trazi pored GTR-a dvojke. Grafika je malko bolja u odnosu na GTR 2 , ali je mnogo zahtevnija. Ne mogu da verujem da onako jadno zvuche automobili, ili neshto nije u redu sa mojom zvuchnom kartom.

Edit:
E da. Mnogo se lakshe vozi. Izgleda mi kao NFS posle GTR-a i RBR-a.

GTR2 i Race su pravljene na istom enginu tako da su vrlo slicne, slazem se da je Race HW zahtevniji. Zvuk deluje losije u pocetku jer se ne cuje sirova snaga kao u GTR serijalu sto je lako objasnjivo jer se ne radi o rasnim sportskim automobilima nego o standarnim ulicnim prepravljenim po S2000 Fia specifikaciji. Ovo je odgovor i na tvoju poslednju recenicu, naravno da je lakse jer su automobili snage do 300ks i osim BMW svi su sa prednjom vucom sto je lakse za upravljanje dok u GTR ngt klasa je preko 400ks a GT preko 600ks i svi su sa zadnjom vucom.

Ma znam sve to, ali kad posle GTR-a sednesh za ovo, deluje pomalo smeshno i arkadno. Svidja mi se shto je malko bolje uradjen damage model.

u svakom slucaju je GTR2 bolji i mnooogo tezi za voznju,ova igra mi je pomalo smeshna,tako da sam je ocistio sa komp i nemam nameru da je vracam...

u svakom slucaju je GTR2 bolji i mnooogo tezi za voznju,ova igra mi je pomalo smeshna,tako da sam je ocistio sa komp i nemam nameru da je vracam...

Ajde probaj da oborish neko vreme u Race, pa da onda prichamo koliko je smeshna i laka. Konstantno voziti dobro(da ne kazzem odlichno) vreme nije lako ni u jednoj simulaciji, pa ni RACE tu nije izuzetak.
Ah da, uzmi M3 i iskljuchi sva pomotjna sredstva, i probaj da vijash neki ozbiljniji rekord na nekoj stazi......

Kao shto su mnogi rekli, nemojte brkati babe i zzabe i samim tim porediti GTR vs RBR vs RACE ...... i ne daj bozze da neko pomene nfs u ovoj prichi(a ima ih). Slozzitjete se da su sve to razlichite vrste SIMULACIJA i kao takve zahtevaju razlichite stilove vozznje.

Pozdrav

OK je Race.

Svidja mi se ta realnija paleta boja i dublji gaz u SM3.0. Suptilno, a primetno.
Sto se fizike tice nemam zamerke, dobra igra all around.

(da li mi se samo pricinjava ili ova igra i 1gb rama ne idu zajedno u odlican gameplay?)

Ajde probaj da oborish neko vreme u Race, pa da onda prichamo koliko je smeshna i laka. Konstantno voziti dobro(da ne kazzem odlichno) vreme nije lako ni u jednoj simulaciji, pa ni RACE tu nije izuzetak.
Ah da, uzmi M3 i iskljuchi sva pomotjna sredstva, i probaj da vijash neki ozbiljniji rekord na nekoj stazi......

Kao shto su mnogi rekli, nemojte brkati babe i zzabe i samim tim porediti GTR vs RBR vs RACE ...... i ne daj bozze da neko pomene nfs u ovoj prichi(a ima ih). Slozzitjete se da su sve to razlichite vrste SIMULACIJA i kao takve zahtevaju razlichite stilove vozznje.

Pozdrav

Da znas samo koliko si u pravu. Pogotovo kada na stazi imas svih 25 automobila. Vozio sam samo Alfu 156gta, uspeo sam da budem drugi u gen. plasmanu, prosao Brno, a od tada stalno mi javlja onaj cuveni xxx.minidump. Nakon toga je sledio uninstall.

sa volanom bi i odvezao da poiskljucujem sva "pomagala" ali ovako na tastaturi nema varijante da bilo shta uradim,a nikako da popravim volan:(

@perce
Ne poredim bukvalno GTR, RBR i Race, samo sam mislio na tezinu igranja, i to na tastaturi. RBR je nocna mora, GTR moze da se igra ali sa ukljuchenim Traction control na Low, a u RACE-u se igra opushteno sa svim iskljuchenim pomocima, opushteno, pa chak i na tastaturi.
Ako si mislio na mene kad si rekao da neki spominju NFS, to sam rekao samo da je takav osecaj kad se predje sa gtr-a na race, to je sve. I dalje stojim pri tome da igra nije losha, ali je gtr bolji.

@perce
Ne poredim bukvalno GTR, RBR i Race, samo sam mislio na tezinu igranja, i to na tastaturi. RBR je nocna mora, GTR moze da se igra ali sa ukljuchenim Traction control na Low, a u RACE-u se igra opushteno sa svim iskljuchenim pomocima, opushteno, pa chak i na tastaturi.
Ako si mislio na mene kad si rekao da neki spominju NFS, to sam rekao samo da je takav osecaj kad se predje sa gtr-a na race, to je sve. I dalje stojim pri tome da igra nije losha, ali je gtr bolji.

Elem ovo sam trebao odma da napishem, ali nisam. Zaista nisam hteo nikog da uvredim(a nadam se i da nisam), i nisam na tebe konkretno mislio u vezi nfs-a, koji se btw uvek nekako provuche kroz sve teme o voznjama.
Slazzem se da RACE jeste lakshi od GTR/2-a, a SaS je naveo razloge za takvo stanje, a to su 300ks vs 400/600ks i FWD vs RWD. Poenta je, da je SP bilo koje simulacije jedno, a izlazak na server(gde su manje-vishe sve pomotji dissabled) pun dobrih vozacha, drugo, i tu tezina igre dobiva na tezini.
Pozdrav

@Perce
Ma ok je, nisam se nashao uvredjenim, mozda malo iznenadjenim i ozlojedjenim, ali... :) joke, naravno. Bitno je da se razumemo :)

Ljdi, pa sve to sam vam pricao jos u postu #10 ali kad vas mrzi da citater od pocetka...

Opet da vas pitam, da li vama radi sve klizavo na 1gb rama? Konstantno imam neki stutter, pa me zanima dali sam jedini ili je stvarno potrebno vise rama da bi sve klizilo kao npr gtr2.

meni nishta vishe rama ne fali,cak shta vishe radi perfektno:)

Drugari, jel' moze ovo da se igra offline? Naravno, ne zelim da se vozim sam po stazi, vec protiv AI-a.

Vrh Dno