Šta je novo?

Race Driver: GRID (PC, PS3, Xbox360)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Razvija codemasters...

nadam se da će biti bolji od ovog NFS-a koji je svakim narednim delom bio sve veći krš... Codemasters se snalazi bolje sa arkadnom fizikom, grafiku imaju za dva koplja bolju, a modele svi ionako sada rade dobro.

evo screenova...

grid01.jpg

grid02.jpg

grid03.jpg

grid04.jpg

grid05.jpg

grid06.jpg

Huh, odlicno izgledaju shotovi.
Maxo posto ti imas XBOX360, ima li razlike u grafici NFS Pro Street za PC, odnosno XBOX360? Mislim koja je bolja?

Uh, kada izlazi ova lepota od igre?

Meni i Pro Street za X360 izgleda jako dobro sa slika, ne znam kakav je u pokretu. Okolina i nije nesto ali su modeli automobila fantasticni.

Automobili su drugačiji, ali grad deluje kao iz neke PGR igre, biće ovo zanimljiva igra:)

Huh, odlicno izgledaju shotovi.
Maxo posto ti imas XBOX360, ima li razlike u grafici NFS Pro Street za PC, odnosno XBOX360? Mislim koja je bolja?

Ma potpuno isto... Dirt ima za dve klase bolju grafiku, NFS MW, Carbon i ovaj shit izgledaju isto na Xboxu i high end PC-ju...

p.s. ne sudite po slikama. I pgr3, a pogotovo 4 izgledaju bolesno dobro na shotovima, a u pitanju su dve najgore igre za ovu konzolu!

Najgore igre?
Pa svakako su bolje i zabavnije nego Dirt, tamo neki Sega rally ili NFS...

ok, ukusi se razlikuju. Za Sega Rally i NFS se slažem, mada su PGR ipak gori (nikakva zabava kad je vožnja kao u luna parku, udariš u bankinu i odbiješ se unazad... :D smejurija), ali su i dva pomenuta krša - dno. Dirt mi ne diraj, fantastičan je, mada je težak ako hoćeš da budeš jako dobar (tj. da igraš na najvišem nivou). Odlična arkada sa fenomenalnom prezentacijom...

Nazad
Vrh Dno