- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Chudo niko ne pominje, demo izashao pre 24h, naravno skinuo sam ga odmah, i iznenadio se...Nishta od arkadne fizike iz prvog dela, sve lepo ispeglano, i chini mi se da ce biti odlichno...Gadja Gran Turismo fazon, samo shto nema budzenja, ali gomila razlichitih shampionata, automobila, ima svega, od Ford formule, do kamioneta i velikih kamiona....Ajde, bash me briga za to
, ali ima dosta dobrih automobila, napokon Skyline u jednoj velikoj igri, zvukovi uradjeni odlichno, nezahtevno (FX5900
)...U demou ima 3 staze, odnosno shampionata i tri automobila, CLK AMG iz DTMa, Holden iz V8 Supercars, i Jaguar E-Type u Vintage Classic shampionatu...Jaguar je ubedljivo najjachi za voznju, onako je trom, dupe mu ode kad se ne pazi, odlichan zvuk, velika hauba...Pogledi su odlichni, spolja, hauba, iz kabine (ali bez volana, totalno pregledno) i branik...Postoji puno svetlosnih efekata, prvi put vidjeni efekat presijavanja delova na automobilima boje metala (u replay-u se lepo vidi), po velikom suncu, svetlost sa shoferke se odbija, i na startu recimo, efekat je kao pravi....Samo josh da vidim kako ce Skyline da ide, pa mozemo da pravimo veselje
Imam oko 300Mb ingame filmova sa Skyline-om, izgleda bash kao kopija gran turisma....