Šta je novo?

R9700Pro i crn ekran

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Ponekad mi se prilikom strata kompjutera kad prodje ucitavanje windowsa i kada treba da se pojavi desktop monitor ugasi odnosno ekran postaje crn, da li neko zna razlog.

GA-R9700Pro+CAT 3.2

Goxy je napisao(la):
...
Gigabyte GA-8SG800 (SiS648 chipset)

Tebi je pucnuo win. Probaj ovako: instalacija XP , drajveri za SIS pa onda samo CAT 3,2. Posle mozes i ATI panel ako sve radi, a trebalo bi.

samo pre instalacije Catalysta instaliraj DX9...

E svasta sa tim gigabyte-om, mislim na graficke karte...
Koje napajanje imas?

Gde god i kome god na ovom forumu se obratim za bilo kakvu pomoc, svi kazu da je do windowsa.
Imam Chieftec 360w DualFan

Ja mislim da 100% nije win.
Probaj sa drugim napajanjem...

Broz je napisao(la):
Ja mislim da 100% nije win.
Probaj sa drugim napajanjem...

Dobar je Chieftec, pa ipak nudim Leadmana 300W dual fan za probu. Treba probati, mozda je bas taj komad za vracanje prodavcu.

To se desava u 5% slucajeva, nije veliki problem, vec me cisto interesovalo. Mda kad malo bolje razmislim skinuo sam sa sisivog sajta 1.14 drajvere za AGP port i instalirao sam ih, a recimo na gigabytevom sajtu njih nema. Moze li do toga biti?

Goxy je napisao(la):
To se desava u 5% slucajeva, nije veliki problem, vec me cisto interesovalo. Mda kad malo bolje razmislim skinuo sam sa sisivog sajta 1.14 drajvere za AGP port i instalirao sam ih, a recimo na gigabytevom sajtu njih nema. Moze li do toga biti?

Ma baci tu kartu.... :D i reci mi gde si je bacio.

Goxy je napisao(la):
Ponekad mi se prilikom strata kompjutera kad prodje ucitavanje windowsa i kada treba da se pojavi desktop monitor ugasi odnosno ekran postaje crn, da li neko zna razlog.

GA-R9700Pro+CAT 3.2
Jesi li gledao uputstvo za instalaciju kartice/drajvera :) Cini mi se da kaze da OBAVEZNO PRVO treba instalirati drajvere za plocu (AGP), pa tek onda drajvere za karticu. U suprotnom dolazi do bas ovakvih problema koje imas (crn ekran), jer AGP nije (dobro) prepoznat...

to sam uradio jos odavno, ali evo par dana nemam ovih problema a ako se nastave zna se format c: pa sve ispocetka

Vrh Dno