Šta je novo?

R9500 i R9500pro

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
stigle,sa potpisom Gigabyte-a,za sada samo ih ima u Desk-u.
bio sam prisutan kada su karte stigle,karte sa sufixom su vec prodate, bila je gomila ljudi u redu da uzme po kartu,ja hteo da uzmem za drugara jos jednu,ali ebiga,ko hoce imaju gomilu obicnih R9500😛 .

Reci cijene i kako se kotiraju u odnosu na Ti4200 po pitanju svega

DusaN je napisao(la):
Jel napravio GA R9500pro kartu? Na sajtu ne pise da je imaju http://www.giga-byte.com/products/agp_index.htm

i meni je bilo sumljivo,javljeno m je da su stigle,ja otiso da uzmem i probam R9000pro II,a drigar mi dao pare za R9500pro,ja sam cekao,pa bar da je uzmem u ruke i pogledam ali nisam uspeo,covek mi je rekao da nema vise "pro" i da su ostale samo obicne,pitao sam cije su karte uvezli, i rekao je samo GA.okreni ih i pitaj posle praznika.

srecna nova godina

pozdrav

Hobite, da li ima jos na nekom mestu 9500pro?
Zvao sam desk, i maloprodaju u YUBC i direkciju u 29.Nov. i nemaju, ne znaju kada ce ih opet dobijati, a ne znaju ni okvirne cene.

I da li neko zna ko radi maloprodaju za sinteh, gde mogu da se nadju Sapphire karte?

DusaN je napisao(la):
Hobite, da li ima jos na nekom mestu 9500pro?
Zvao sam desk, i maloprodaju u YUBC i direkciju u 29.Nov. i nemaju, ne znaju kada ce ih opet dobijati, a ne znaju ni okvirne cene.

I da li neko zna ko radi maloprodaju za sinteh, gde mogu da se nadju Sapphire karte?

u desku znam da je R9500 bio 193 evra,pro jedno 40e skuplji.
znaju kada ce dobiti,za 17 dana.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno