Zlatan_ibro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2014
- Poena
- 255
pozz drugari, imam navedenu karticu koja je radila kod klinca na kompu
pre mesec dana sam je razmontirao da promenim pastu i da je ocisti, medjutim izlomio sam 1 ventilator od 3 moguca, dao sam mu moji rx580 8gb
da koristi a porucio sam sa ali express sva tri ventilatora, zamenio sam, sve ocistio i postavio na moj pc, i5 4670, 16gb ddr3
odmah sam primetio artifakte i gliceve u igrama, doom eternal npr.
skinuo sam je i stavio na KP da je prodam kao poluispravnu
malo gledajuci po netu nasao sam resenje za artifakte , brisanje poslednjih drivera za nju i povratak na 21.2.3
sto sam i odradio i svi glitchevi su nestali ,
ne mogu da verujem da je bilo do drivera !
e sad imam neki problem, kada duze igram oseca mi se miris na nagorelu plastiku/kabl/elektriku
ventilatori rade normalno, temperature nisu visoke
da li je ovo zabrinjavajuce ili samo mora ta plastika da odgori ili sta li vec >?
mozda je neko imao slicno iskustvo
pre mesec dana sam je razmontirao da promenim pastu i da je ocisti, medjutim izlomio sam 1 ventilator od 3 moguca, dao sam mu moji rx580 8gb
da koristi a porucio sam sa ali express sva tri ventilatora, zamenio sam, sve ocistio i postavio na moj pc, i5 4670, 16gb ddr3
odmah sam primetio artifakte i gliceve u igrama, doom eternal npr.
skinuo sam je i stavio na KP da je prodam kao poluispravnu
malo gledajuci po netu nasao sam resenje za artifakte , brisanje poslednjih drivera za nju i povratak na 21.2.3
sto sam i odradio i svi glitchevi su nestali ,
e sad imam neki problem, kada duze igram oseca mi se miris na nagorelu plastiku/kabl/elektriku
ventilatori rade normalno, temperature nisu visoke
da li je ovo zabrinjavajuce ili samo mora ta plastika da odgori ili sta li vec >?
mozda je neko imao slicno iskustvo