Šta je novo?

R9 270x vs R9 280

Ne, nisam ja ni mislio da to moze da pokvari karticu, nego eto spominjete topljenje kablova i sta ti ja znam :D
CoolerMaster B600 80+ Bronze bi trebalo da je "krsteno" napajanje, ne? :D

meni uz 270x nisu dali kodove za igre, pajseri

nesporazum ,kodovi su isli uz powercolorovu 280 to znam provereno, gold vaucer 3- igre, za ostale ne mogu nista da kazem.

ma vidim da ti pričaš o 280, ja sam samo rekao da uz 270x ne daju ništa, a trebalo bi ja mislim...

Cela r9 serija spada u "gold voucher" sektor... Ja sam video tek posle nedelju dana da imam pravo na 3 igre, i kad sam im trazio reedem kod pocelo je sve ovo oko reklamacije pa kod nisam ni dobio, a u utorak kad mi stigne nova, ima da im sednem za vrat.

izgleda neko se dobro omastio sa tim silnim kuponima utajenim od musterija....:-devil-:

Pa da, niko nista ne spominje, pa ako im bas trazis mozda ti i daju. Bas cu da vidim sta ce mi reci u utorak kad budem trazio opet.

ja sam tražio i rekli su mi nema. nisam hteo da se raspravljam.

Ne sme da "nema" kad tebi kao musteriji redeem kod pripada. Izbor igara nije neki ultra-mega-giga, ali sto da ne uzmes nesto sto ti pripada, pa makar ga i prodao nekom, kao sto to oni rade

Poslednja izmena:
Trazice ti broj fiskalnog isecka, i broj maloprodajnog racuna, pa im to posalji odmah, da se ne cimas 2x :D
EDIT: Emmi(a mislim da sam razumeo da si kod njih pazario graficku) sam reklamira Never Settle Space program, tako da ne mogu da se vade na to da Srbija ne spada u isti

Poslednja izmena:
poslaću, imam sve.

Imaš uz R9 3AA naslova.Samo im pošalji sken fiskalnog u mailu.Ja sam dobio mailom kod pre neki dan.

Prodavcu od koga je kupio graficku, u njegovom slucaju EMMI.

Posaljite i zovite da biste dobili kodove posto oni ne dolaze naravno u pakovanju. Ja sam sve resio preko mail-a, ALI ! Nakon sto sam dobio taj redeem kod i kada sam hteo da ga kativiram, dobio sam odgovor da nije validan. Fora u tome je AMD, koji je uzeo i deaktivirao sve kodove koji su isporuceni prodavcima, i tek kada ti njima posaljes sliku fiskalnog racuna, posebno i na kutiji od svoje karte, tek ti onda posalju kod koji mozes da aktiviras i da odaberes tri igre ili vec koliko ti je dozvoljeno sa tim paketom.

da saljem direkt mail onda amd-u? na koju adresu? da se ne smaram sa emmi-jem jer ce da me ispale sigurno.

Ja sam kod od Emmija dobio u roku od 2 dana.Bez problema!Ovako izgleda kupon.
image2014-11-17-145528-5.jpg

Poslednja izmena:
da saljem direkt mail onda amd-u? na koju adresu? da se ne smaram sa emmi-jem jer ce da me ispale sigurno.

Moras prvo da dobijes od E***-ja, pa tek onda da saljes AMD-u ako se ispostavi da nije validan, a sleduje te. AMD ti odgovori u roku od dva dana :)

Stigla je malo pre graficka... E sad, da li sam ja postao velika cepidlaka posle svega sa reklamacijom ili sta je vec u pitanju, opet se budi sumnja u meni.
Stiglo je sve to lepo spakovano, sa onim plasticnim "zigom" kako ja zovem, na delu kutije koji se otvara itd.
Prva stvar koja me je iznervirala je ta da je kabl od ventilatora uradjen preko one stvari, toliko da viri iz maske, i nikako ne moze da se stavi unutra a da se zice ne naslanjaju na neki kontakt, ili da se sam konektor ne napregne toliko da se plasim da ce se iscupati.
Drugu stvar sam tek kasnije video... Iako sam ja karticu platio 25.000, posle 2 dana je spustena cena na 22-3.000, nema veze, platio sam danak nestrpljenju... Ali kad sam procitao da na racunu koji mi je kurir ostavio pise 16.5xxdin, ozbiljno sam poceo da sumnjam da je u pitanju refabrikovana kartica.
Odmah sam pisao zeni sa kojom sam bio u kontaktu oko reklamacije, posto emmi ne radi posle 16h, pa cu videti sutra sta kaze.

Poslednja izmena:
e da li nesto moze da prodje bez zezanja.... ako su ti poslali refabrikovanu karticu morali su da naglase i da je naplate manje. ako nisu onda su prekrsili zakon. imas dve opcije: da prihvatis tu i trazis 9000 nazad, ili da opet trazis zamenu.

"Postovani,
Dobili ste potpuno nov artikal od nas.
Prava vrednost kartice je na Vasem racunu.Cena koju ste dobili 16.548,00 je sa interne otpremnice za sluzbu reklamacije."

eto koliko zarade po kartici :)

Nazad
Vrh Dno