Šta je novo?

R7 250 Witcher 2 performanse?

Boki314159

Cenjen
Učlanjen(a)
22.02.2013
Poena
151
Pozdrav svima. Konfiguracija mi je sledeca
Athlon II X2 270 3.4GHz
Gygabyte 78-lmt-s2p
Gygabyte R7 250 oc 1 Gb ddr5
3 Gb ddr3 1333Mhz
Rezolucija 1680*1050
Koje najbolje performanse na ovoj rezoluciji ,mogu da izvucem za W2 i na kojim podesavanjima? Ostavio bih visoke texture jedino. uber sampling naravno off:D i AA off.
Ne znam sta mi je iskljucivo od onih silnih podesavanja vezano za CPU posto mislim da je on malo slabiji?
Naime ja mogu da igram sa izmedju 20 i 40 fpsa ali je uvek tu manje vise primetno seckanje sta god uradio na podesavanjima mada naravno nisam uspeo svaku opciju da isprobam. u ATI catalistu sam ukljucio AF a za ostala podesavanja osim AA nemam predstavu kako uticu na CPU/GPU.
Znam da pitanje nije bas striktno definisano ali ako neko ima neka slicna iskustva pls help:)

Sa tom grafičkom i procesorom ne možeš koristiti Anti-Aliasing(AA) i Anisotropic Filtering (AF), predlažem da isključiš to u AMD kontrolnom centru. Što se tice tog AMD centra ostavi sva podešavanja na fabričkom, ako neznaš šta znače. Jedino prebacis sve na Performance mod ako ti igre idu loše zbog grafičke. Za CPU jedino ako možeš isključi V-Sync u igri, jer je to teško za procesor. I da, smanji te detalje bar na High-Medium, nije ta grafa dovoljno snažna za tu rezoluciju.

Ovde mozes videti sta tacno koje podesavanje radi: http://www.geforce.com/whats-new/guides/witcher-2-tweak-guide
Ima i tabela koja pokazuje koliko podesavanja uticu na performanse. Sad ne znam da li ce isto za tebe biti jer je ovo sa geforce sajta, ali trebalo bi da bude tu negde. Witcher 2 bas lose radi na slabijim konfiguracijama, evo pogledaj moju (samo umesto r9 270 stavi 4850) i meni je igra seckala i radila na 15-20fps sa skoro svakim iskljucenom opcijom na 1080p.

Nazad
Vrh Dno