Šta je novo?

Quick Time i nForce driveri !!??!!??

• Začetnik teme Začetnik teme deka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

deka

Čuven
Učlanjen(a)
19.04.2003
Poena
619
Skoro mi se sj... Quick Time (ver 6.1): jednostavno neki fajlovi nisu vise mogli da rade - posle 3-4 sec izbaci gresku i zatvori se. Nikakvo reinstaliranje, cak i instaliranje verzije 6.3, nije pomoglo. Mrzelo me da samo zbog toga "obaram" masinu i ostavio sam tako. Sasvim slucajno sam pre 10-ak dana reinstalirao nForce drivere (sa 2.00 na 2.03) i (ponovo) slucajno provalio da QT radi! Radio je nekoliko dana i opet isto?! Ja ponovo reinstaliram nForce drivere, i QT OPET RADI!!! Ima li neko pojma o cemu se radi? :boom:

cekaj jedno 2-3 dana pa ce opet da ti zezne sve, a ti opet reinstaliraj drajvere... a kad ti dosadi, uzmi 865 ili 875 chipset 😀

Miroslav je napisao(la):
cekaj jedno 2-3 dana pa ce opet da ti zezne sve, a ti opet reinstaliraj drajvere... a kad ti dosadi, uzmi 865 ili 875 chipset 😀

Daj mi TI jedno 100-150 EUR i nema problema cheers, u suprotnom se ne pravi "pametan".

Miroslav je napisao(la):

jel' ti bese onaj preletac ciji sam dobar deo komponenti otkupio!
sramota bre GROBARU!

crullick je napisao(la):
...

jel' ti bese onaj preletac ciji sam dobar deo komponenti otkupio!
sramota bre GROBARU!
lepo t je jaksa rekao... 😀 ajde bre, da si se otvorio 100e vise pa da i tebi pazarimo intela cheers

Koristim Quick Time alternative i Media Player Classic sve to na nForce2 + 2.03 drajveri, sve je OK , predlazem ti ovu kombinaciju i da sacuvas 100E.

Lukija je napisao(la):
Koristim Quick Time alternative i Media Player Classic sve to na nForce2 + 2.03 drajveri, sve je OK , predlazem ti ovu kombinaciju i da sacuvas 100E.
Pa zar ne otvara MPC i QuickTime format?

Otvara ali ako mu stavis QT codec koji se dobija uz QT alternative. Ili instaliras QT ali kazes MPC-u da pusta QT fajlove.

Nazad
Vrh Dno