Šta je novo?

Quest for the Black Keyboard...

• Začetnik teme Začetnik teme Tom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
u ovom questu naisao sam na crnu tastaturu na pl@tou - inace tastatura je imitacija microsoftove neznam ime (ona nabudzena). elem tast. ima dosta dugmica na sebi (sortkatovi za exel word IE outlook) ima cak i neki skrol na sebi (koliko sam gledao bas kao i orginal)
e sada proizvodjac je nesto u fazonu - cunami tehnitroniks - znaci zesca tajvancina. cena 1550din
zanima me gde je oni nabavljaju, posto verujem da se fino ugradjuju.
sve u svemu tastatura izgleda jebacki (mozda i bolje nego original) ali bi je uzeo samo da je cena malo niza....
ako neko ima mozda neke druge crne tast. neka javi...

Mislim da je pravi Sweex, bivsi Safeway.
Tj. nisam u to toliko siguran, koliko da je dobavljaju isti oni koji imaju zastupnistvo Sweex-a.

A to su Sampro i PC Centar koliko ja znam.

Pozdrav!

Znam da nisi to trazio ali sto ne pogledas Logitech Internet navigator keyboard special edition...Crna,ima scrool,jednom recju SUPER tastatura...

XaN je napisao(la):
Znam da nisi to trazio ali sto ne pogledas Logitech Internet navigator keyboard special edition...Crna,ima scrool,jednom recju SUPER tastatura...

Covek verovatno zeli da prodje jeftino.

Inace, postoje Logitech obicne Black OEM, kostaju manje od 20 E i takodje su odlicne.

Ali nisyu nabudzene, pored standardnih imaju jos samo nekoliko dugmica.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Covek verovatno zeli da prodje jeftino.

Inace, postoje Logitech obicne Black OEM, kostaju manje od 20 E i takodje su odlicne.

Ali nisyu nabudzene, pored standardnih imaju jos samo nekoliko dugmica.

Pozdrav!

gde to moze da se uzme

Tom je napisao(la):
u ovom questu naisao sam na crnu tastaturu na pl@tou - inace tastatura je imitacija microsoftove neznam ime (ona nabudzena). elem tast. ima dosta dugmica na sebi (sortkatovi za exel word IE outlook) ima cak i neki skrol na sebi (koliko sam gledao bas kao i orginal)
e sada proizvodjac je nesto u fazonu - cunami tehnitroniks - znaci zesca tajvancina. cena 1550din
zanima me gde je oni nabavljaju, posto verujem da se fino ugradjuju.
sve u svemu tastatura izgleda jebacki (mozda i bolje nego original) ali bi je uzeo samo da je cena malo niza....
ako neko ima mozda neke druge crne tast. neka javi...

To je kopija "Microsoft Office Keyboard - Special Edition". Video sam je u AdaCom-u...
Dati za neku kopiju te pare je glupo, jer i original nije puno skuplji - oko 30e (doduse belo-siva)...

Imas onaj Sweex (Safeway) Multimedia SW-23, on je oko 10e. Valjda su mu dugmici crni, a plastika silver (koliko se secam). Ima dosta dodatnih tastera...

Takodje ima da se kupi i BTC Multimedia za oko 14e (ne secam se gde sam video). To je ona mala tastatura, sa zbijenim tasterima i nekoliko dodatnih tastera.

Od te BTC i Safeway, obe su srebrne sa crnim dugmicima davno nisam video tastaturu koja je veci fush.

Dakle, dno dna kica. Logitech ili IBM tastature su daleko pristojnijeg izgleda.

Pozdrav!

Sasa, IBM tastature su super, ali su dosta skupe... Ako se neko odluci za kupovinu, neka zaobidje one space saver jer nemaju standardan raspored, vec neka uzme full size...

Nazad
Vrh Dno