Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Meni samo cena nije jasna da ljudi daju Q2C za sicu i dalje???? Zasto?

to ni meni nije jasno...meni bolje da propadnu qubit-i nego da ih dam za kikiriki pa da se posle nerviram ako nekad bude puno vise vredili
edit:bas lep diff na qubitu,samo 568

Poslednja izmena:
Prodaju ga panicari tj oni koji misle da ce sutradan umreti. Oni su ga vec jednom bili sahranili pre mesec ipo ako se ne varam. :)

Istina je da je ovo trenutno losa pozicija za novcic ali s'obzirom da se ok drzao od samog starta, trenutno bolje stoji od vecine drugih novcica koji cak i imaju developera. ;)

Ali najveci problem je celokupna kriza kriptovaluta, vidite da ni jedan novcic ne ide u dobrom smeru, a ima i jako slabo pumpanja bas iz pomenutog razloga.

Nema tu puno sta developer sad da radi. Sve radi kako treba. Nama treba neko ko ce da promovise novcic i eventualno neka dobra ideja. Ima vec nekoliko likova programera na bct temi tako da bi i oni moglu da odrade neke sitne izmene koje su primerili da bi trebalo da budu odradjene.
Ni meni nije jasno ko to prodaje u bescenje. Ili panicari ili ljudi koji su maznuli novcice sa pulova za dzabe kao sto je onaj lik kod nas na pulu radio. Od kako smo posumnjali da nesto muti, nije se vise pojavljivao.

vidim da neki spominju na bitcointalk-u da se vrati 1024 koina po bloku (ja nisam za to) i clan tog forume Nymusr je spominjao " Q2C has several serious problems to be addressed in code" ali nisam uspeo da skontam na cega je tacno mislio

vidim da neki spominju na bitcointalk-u da se vrati 1024 koina po bloku (ja nisam za to) i clan tog forume Nymusr je spominjao " Q2C has several serious problems to be addressed in code" ali nisam uspeo da skontam na cega je tacno mislio

Baš sam čitao malo pre, spominju da je glavni problem sa diffom u samom kodu, jer je dif u suštini bio izrazito nizak, nije prelazio puno preko 3000 u vreme kada su ga svi živi kopali, a sada kada ga niko ne kopa je oko 1000 a kopa se grafikama.

Jel bi neko hteo da okaci ovde bat fajl za 270?
Koji miner koristite uopste?

Ovo sam kopao sa procesorom nekada pa rakoh aj da probam sa grafikama sada, mozda je diff zgodan. Ne znam koja je fora ali nikako da nateram cgminer da radi, ili izbacuje HW ili se i ne pokrene...

HVALA.... radi, oko 3,2Mhash po kartici..hladno kao Darkcoin sunce mu njegovo!
Pool doduse baguje..hashrate brljavi, ne prikazuje mi drugog workera da je aktivan..i samo nas je trojica na poolu?

trebalo bi da ti pokaze sve worker-e,a sto se hash-a tice tu ne obracaj paznju...eto ti sanse da se nakopas lepo makar do jedno 100k komada

Jel to qubit uklonjen sa poloniex?

Ma jok...

Ja visim dva dana na Mintpal.com i okrećem qubit. Pola toga što sam zaradio okretanjem drugih valuta na berzi i iskopao ulažem u njega. Naravno mali sam, ali unosim BTC u njega i pokušavam da održim neku cenu uz to da ga i dokupim i držim, ali ne vredi - em sam jedan i nemoćan, em je masa stvarno glupa. Samo dump iskopanog i prodaja. Kao skakavci sistematično sve uništavaju od reda.

Vidim da i svi ostali novčići koji imaju jake zajednice iza sebe prolaze isto. Samo se izvlači BTC, naročito danas posle onoga što se dogodilo. Volume svima opada postepeno, takođe. Mrtvo more koje usahinje.

Kinezi su napravili dar mar sa BTC-om. I sada je panika srozava se btc o alt valutama nemoram ni da pricamo a kamoli o qubitu.

Po meni sledi neko vreme i dosta prognoza od znalaca da ce btc i neke alt valute da umru. I to je moralo da se desi kad tad.
Ocekujem dalji pad BTC-a i smrt dosta alt novcica koji nisu ni za k. i radujem se tome. *** ko je ulozio u shit coin cao zdravo.
Tu ce zajednica po ozivljavanju btc-a da ozivi i neke njima drage novcice nase je da se uzdamo da qubit i nama dragi novcici ostanu zivi eee onda pump hype i skype :)

Trenutno svi prodaju alt novcice da bi uzeli btc i prodali i btc i samim tim cena btc-lagano moze da bude smesna za neki dan.

Ma jasno... Ne treba biti genije pa videti sve to.

No, to mene zanima, to što si pomenuo. Ko će da preživi i koji su sve ti "dragi" novčići da ih pazarim sada? Odnedavno sam u ovome i mnoge mi se ne isplati sa mojom "jednom" da kopam, ali želim da pazarim po par stotina do hiljadu komada. Qubitcoin-a imam dovoljno za moje skromne aspiracije. I još uvek verujem u njega!

EDIT:
Da mi je jedan BTC, darmar bih napravio sa Qubit-om i digao mu skromno cenu na neki period. Ali "Nemam Đole!" :D

Poslednja izmena:
Ko ce ga znati iskreno nisam pametan. Gori na bitstampu trenutno.,)

Ma jok...

Ja visim dva dana na Mintpal.com i okrećem qubit. Pola toga što sam zaradio okretanjem drugih valuta na berzi i iskopao ulažem u njega. Naravno mali sam, ali unosim BTC u njega i pokušavam da održim neku cenu uz to da ga i dokupim i držim, ali ne vredi - em sam jedan i nemoćan, em je masa stvarno glupa. Samo dump iskopanog i prodaja. Kao skakavci sistematično sve uništavaju od reda.

Vidim da i svi ostali novčići koji imaju jake zajednice iza sebe prolaze isto. Samo se izvlači BTC, naročito danas posle onoga što se dogodilo. Volume svima opada postepeno, takođe. Mrtvo more koje usahinje.

Nisi sam :) i ja sam poslednja dva, tri dana kopao DRK i koristio ga da kupim Q2C :D To sam radio i na poloniex-u i na mintpalu.
Juce je vec bilo smesno koliko se dobija DRK-ova :) za jedan dan pa sam odustao a vidim da je vec danas pao diff duplo. MAX isto propada pa sam se vratio na Q2C. Sad cu verovatno opet na DRK da ga valjam za Qubit :)

Ne znam kako to mislis ako se trgovina odvija preko BTCa koji ionako vredi koliko su ljudi spremni da daju za njega :) Svi ovi novcici su ustvari vredni onoliko koliko su ljudi u datom momentu spremni da ih plate i nista vise :)

Dobro je da ima još qubit-entuzijasta! :)

Nije baš iz šupljeg u prazno sve - malo mu pomažeš da i dalje živi. :)

Zaboravite na pump qubita, cim mrdne cena za milimetar odmah istovar i bezanija, evo i sad isto.

Vala baš tako... Bež' u brda.

Nazad
Vrh Dno