Meni se zaglavilo 15.000 qubita kada sam pokusao da ih posaljem na Cryptorush. Pitao sam moderatora njihovog da li je do njih a on kaze da je problem do walleta.
Je l' ima neko predstavu sta da radim? I dalje ima 0 confirmations... Hvala ljudi !!!!
udari apply i pokreni odatle novcanik. Trebalo bi da se vrate qubiti u wallet."-salvagewallet"
zakucao nas kubit pool?
opet isto stoji na hebenom bloku
I ovako ceo dan: "Failed to update your account: Unable to connect to RPC server for coin address validation"... Šta se dešava sa našim poolom pa se ne može promeniti adresa iz walleta??? Čak ni mail podršci se ne može poslati, i tu prijavljuje grešku.
Sa 16 na 160 Mh/s na nasem pulu. Lepo
Izgleda da je sinoc neko uhvatio priliku i na sekund napumpao cenu na poloni-ju do 0.00000980
Pogledajte prilog 137519
Da li mozhe neka nabrzaka racunica u odnosu na LTC ispaltivost i adresa benchpool-a ?
Hm....na cleveru ja dobijam sa 23 kartice otprilike 0.105 BTC-a na dan.... puta 620$...gde mi je tu racunica onda za Q2C ? Osim ako ne skoci nemoralno...htedoh reci nenormalno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari