Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

pre ove promene (sa sajta na sajt) bilo nas je dosta...kontam da nas dan ili dva nece ubiti,a odredjenu kolicinu novcica mozemo da ostavimo pa sta bude nek bude

Poslednja izmena:
nisam racunao da pustim 10-ak grafika i dnevna prodaja. Kakva je racunica

mozda da nakopas npr za par dana sa tim grafikama 500k i ostavis,ako nekad skoci makar za trecinu kao quark ti si se lepo opario ako ne nikom nista

gpu mining vishe ne radi nego shto radi...tako da se to ne moze nasvati radom.

Meni ne stize mail za reset sifre, pa ako moze negde da se urgira... :D [email protected]

Skinuo sam ovaj novi novcanik 8.4.1 i koliko vidim sada je samo jedan fajl u pitanju i ono sto napravi u AppData\Roaming? Nego, sta da radim sa wallet.dat koji sam backup-ovao na usb i imenovao q2c.dat? Preimenujem ga u wallet.dat i samo ubacim? I kako ubrzati sinhronizaciju?

Skinuo sam ovaj novi novcanik 8.4.1 i koliko vidim sada je samo jedan fajl u pitanju i ono sto napravi u AppData\Roaming? Nego, sta da radim sa wallet.dat koji sam backup-ovao na usb i imenovao q2c.dat? Preimenujem ga u wallet.dat i samo ubacim? I kako ubrzati sinhronizaciju?

vratis ga tamo gde je bio pod imenom wallet.dat. Ne mozes da ubrzas sihronizaciju.

Fala momci. To sam i mislio, ali rekoh da ne uprskam moj jedini kapital - koji vidim nece se povecati...

A cena ode u kukuruz.

batalim da buljim u komp 3 dana i kad dodjem ima sta da vidim

Cena je trenutno tragikomična, kopanje i ne ide loše, samo ne znam čemu više da se nadamo. Ja ću opušteno za 2 dana iskopati grafikama koliko od starta procesorima.

Poslednja izmena:
jel radi sad lapo miner sa grafikama? sredioi su ga?

mada mozda me i mrzi da ga kopam, ispadose ovi sto kupovali cpu od pocetka ko sto kaze demios jos vece veverice

Poslednja izmena:
A jos mi je nejasnije kako je diff sada jos manji nego pre ulaska grafika...

Pogašeni procesori, a sunovrat cene odbija GPU rudare.

qy5uva6y.jpg

ja spakovao u novcanik ovo sto sam iskopao procesorima..

GAME OVER

PLEASE INSERT COIN

:)))))

Za razliku od Dark Coina, ovde je izlazak GPU minera imao suprotan efekat na cenu. Mozda se za par dana ipak stvari promene.

Ruku na srce, i kad se ovlas pogleda ovaj heavycoin izgleda zilion puta ozbiljniji projekat od Q2C koji ce, ako krajem godine budemo organizovali glasanje za najvecu ispalu od novcica, biti na nedostiznom prvom mestu, a konkurencije za tu titulu ima oho-ho.

Onaj krecu ce dospeti na listu coin scamera a imam utisak da lik uopste nije imao tu nameru, da je prosto geek koji se malo pogubio u ovoj prici i novcic je expresno dospeo na aparate ako vec i nije mrtav

Sta ovo stoji 18 dana do polovljenja nagrade.

Vrh Dno