Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

ne znam kako, al meni miner jos radi, tj vuce blokove, al pinga nema nigde, ni od korova....

meni cas radi cas nestane pise ono faild to conecct.....trenutno radi

Krenulo.

ma da, izgleda da je bila neka stucavica sa hostingom...

taman sam zavrsavao mail setup, da sistem moze da salje mailove zbog tih reseta lozinki i ostalog, i ono krenuo zastoj.....
ma reko koji ti je.... al dobro desava se i njima .

uglavnom sredio sam i slanje poste, tako da sad i to radi kome ustreba.

Poslednja izmena:
I dalje neesto smara
Ako prestane posaljite pm
Hello,

Thank you for bringing this to our attention. We are aware of this issue, and our engineers are investigating it right now. Please hang tight and this should be resolve shortly.

Evo priznaju ljudi : ) ,al okej kolko kontam nije bilo vise od 20 min

Poslednja izmena:
I dalje neesto smara
Ako prestane posaljite pm
Hello,

Thank you for bringing this to our attention. We are aware of this issue, and our engineers are investigating it right now. Please hang tight and this should be resolve shortly.

Evo priznaju ljudi : ) ,al okej kolko kontam nije bilo vise od 20 min

nije, mozda desetak min...

Ja cu skupiti 50-60k i to je to, vidimo se za koju godinu, bar na ovoj temi :D

Ja 101. :D jos ako bi mi odblokirali nalog slocio bi za jos 30k qubita :)

Tek 292 :-(

Joj ljudi koji smor, sa 60 jezgara spao sam na 20, i sad mi jako nesto sporo ide ili sam se istripovao. Jel moze neko da mi kaze koliko dobija coina sa 20 jezgara preko azura? Dal je moguce da je sa 1100 khasha, od 13:40 skupio samo 500 coina.

Poslednja izmena:
14:54-19:50 tacno 402 Q2C-a sa 20 jezgra...tako da to je u sustini to ....

pool nam je na 130Mh/s a u proseku nalazimo 9 blokova na sat...

meni se neshto ne experimentishe.
pravim sada sa ~6500khash (novi majner) na http://qbt.mine-pool.net/ za 16.02 i skoro 15 k /24h

jel probao neko memorycoin sa procesorima?
tj da li je neko natakario yam miner?

Poslednja izmena:
pravim sada sa ~6500khash (novi majner) na http://qbt.mine-pool.net/ za 16.02 i skoro 15 k /24h

Slobodno kopaj na ovom nasem poolu,ja vec 2-3 dana kopam i sve vrh radi 99.5% prihvacenih serova,ja sam prezadovoljan...inace bas sad gledam na btctalku jedna lik uporedjuje gpu miner za darkcoin(koji ima 11 tih hash funkcija) i qubit (koji ima 5-6 hash funkcija nisam siguran) ...uglavnom nudi se da preuredi gpu miner od darkcoina za qubitcoin,ali @krecu nije bas nesto zadovoljan time,koliko vidim on bi da ostane samo cpu only,ali slaba vajda od toga,tako da u skorije vreme mozemo da ocekujemo i gpu miner za ovo.

Kasno Marko na Kosovo stize.
To sam i ja video. Ja i onako planiram da izlazim iz kopanja qubita posle novog polovljenja. Ionako je iskopan veci deo. Sad mogu da kopaju i sa pravim bagerima sto se mene tice.

Ko je bre luda da ovo kopa sa grafikama kad je trenutno neisplativ a i dobar deo je vec iskopan. Drugo je to kad kopas procesorima jer sa njma i nemas neku alternativu. Od toliko koina koji izlaze svaki dan bas ce neko da stavi da kopa qubit sa gpu. Ljudi sa grafikama hoce da vide odma rezultate.
Mada to za nas koji smo uspeli nesto malo da se nafatiramo ovog coina i ne bi bilo lose, jer bi mu diff skocio u p. m. a samim tim mozda i cena.

Sto se tice naseg poola ja sam prezadovoljan,neprodje dan da ne iskopam blok ;) sherovi su stabilni nema vise booo u mineru.Kako tolko kopas ja imam sa novim minerom izmedju 7000 i 10.000 khash i i jedva izvlacim 10K qubita na dan, dok sam kopao na cpupool/q2c nisam ni 7K qubita izvlacio dnevno?

hvatam shotove walleta (kopam samo p2pool) u ili oko 00h i imam sve dokumentovano ;)
prethodni dan je bio oko 12.500 ako se ne varam, pre toga oko 10k, pre toga 8-9k.

Bilo je pitanje kada ce izaci gpu miner, pre ili kasnije.

Ok, svidja mi se ova strategija sa procesorima. Rudari novcic cim izadje, nakupi se i kad naraste diff i opadne block reward, pusti one da udju sa grafikama i dignu mrezu na noge a sa njom i cenu.

Razumem i onog krecu-a, on tezi da QBit bude ekskluziva samo za cpu i da zadrzi taj kult do daljnjeg. Ali slaba perspektiva od toga, zna on to i sam pa verovatno ceka da se prepolovi nagrada na 512, onda su procesori odradili svoj deo posla, umesto njih dolaze graficke koje imaju 1,5 ili 2x veci hashrate, kopace isto kao procesori ali ce ojacati mrezu i neminovno da ce podici cenu kao sto je to slucaj sa Dark coin-om.

Nazad
Vrh Dno