Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Ovaj novi minerd radi samo sa qubitom ili moze da se iskoristi i za jos neki novcic ? I sta bi sa brzinom novog minerd na Azure platformi ?

Za sada samo sa qubit-om.

Pridruzujem vam se i ja na pool, samo da skupim 2000 Dark coin-a. :p

ezezazah.jpg
zasto ne potvrdjuje? :/

Pa, sačekaj. Ne otima ti se iz usta.

Oko 2h je potrebno da prodje da bi se potvrdili novcici.
Elem ovaj novi miner sabija, jos jednom da ga pohvalim mnogo mi je lepo kad vidim ovoliko khs :) qubit miner novi 111.jpg

Poslednja izmena:
Oko 2h je potrebno da prodje da bi se potvrdili novcici.
Elem ovaj novi miner sabija, jos jednom da ga pohvalim mnogo mi je lepo kad vidim ovoliko khs :) Pogledajte prilog 135735

sto se tice novcica, potreban je odredjen broj potvrda da bi oni presli u slobodan status. e sad broj potvrda sam uzeo sa ovih poolova koji su to vec radili dugo, mozda moze i manje da se stavi pa da ide brze, al u principu
ako je broj veci to su isplate sigurnije.

Bio sam dokon pa sam uzeo malo da racunam kolika ce biti nagrada po bloku u narednih par meseci i otplirike sam izracunao da ce tamo sredinom/krajem maja blockreward biti 16 novcica, tako da je skorz realna cena od 0.05-0.1$ po komadu. Ovi sto imaju 500k+ ce lepo da omaste brke. :D

Hm, ako grad ove godine unisti rod kajsija, to ne znaci da ce vredeti 100 evra po kg, ako ih u hladnjacama ima na stotine tona. :D

Jesi uspeo da instaliras novi miner na azuro?

Izgleda da je ona prica para vrti gde burgija nece. Primer Max coin izasao pre 10 dana i evo ga vec i na Crapsy-u i Mcxnow ga je prvi prihvatio.

Treba mi pomoc :)

Izbacuje mi na Benchmark QubitCoin Poolu "Unable to login: Account locked. Please Check your Email for instructions to unlock" a nema maila.

Poslednja izmena:
Moze help?

Izbacuje mi na poolu "Unable to login: Account locked. Please Check your Email for instructions to unlock" a nema maila.

moze evo sad cu da vidim

edit: imao si tri failed logina pa je to automatski lock, a mail nesto zabusava.
probaj sad

Poslednja izmena:
Radi hvala, ma vise ni sam ne znam koji mi je pass na kom sajtu :D

Lud pamti a pametan zapisuje ;)

Ima li neko i7 920? Radi li neki od novih minera sa njime?

Uklonio sam prethodni .exe fajl i u .bat sam promenio naziv svakog ponaosob od fajlova sa linka, ali ni jedan ne radi. Startuje i izbaci Win da mora "close program"... Ne znam da li radim sve kako treba.
Koliko kontam, to je sve što je trebalo da se uradi...

Probaj x32 verziju

Ja jos uvek cekam cpu-pool da mi resetuju nalog, tj pincode. Ne javljaju se vec dva dana..

@fr0wn3r Imam ja i7 920, ista situacija, mislim da on nema te instrukcije. Gledao sam po netu liste procesora i to vаži samo za novije procesore.

Fala svima. Probaću 32. Znam da nema sve te instrukcije, ali ona jedna bi definitivno trebala da radi - sa s2-s3 u nazivu, jer te pokriva... No, javim, ako pokrene neki od novih iz 32.

Ja jos uvek cekam cpu-pool da mi resetuju nalog, tj pincode. Ne javljaju se vec dva dana..

ja sam tako imao nekih 100 LTC zarobljenih na pool-u i cekao sam godinu dana, onda kad je skocio LTC sam to odradio bruteforce methodom :D

Ja ga ne nađoh BTW. Upravo se popeh da to postujem... Mislim ni da ga nema.

Nesto nam se dogadja sa serverom, tj hostingom, ne znam jos sta je, pretpostavljam da je nesto do njih...

taman sam krenuo da vam pisem poruku :)

Nazad
Vrh Dno