Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Sad sam probao na i3-2370M i ne radi novi miner. :sceptic: (nisam probao stari miner, ode mi lap, sutra ću probati)

jel se isplati ovo sa phenomom II x4 965 na 4ghz?

Probao sam da iskompajliram novi miner na azure, meni nije hteo , sa ubuntu 12.10

Probaj sa 13.10

breeeeee 76Mhash/s na nasem malom poolu!!!!
svima treba dati jos vecu lopatu :D

Pa kad se pojavila ajkula --- Boro nek se javi :trust:
A novi miner sabija bukvalno novi miner1.jpg
jedno 40% vishe khs

Poslednja izmena:
ovo samo srbi kopaju.

Znaci znas anonimnog? :)

Hoces se pohvaliti na pola miliona, ili pak cekas milion?

Ja sam preneki dan prosao pola. :)

Poslednja izmena:
najvise mi i novica imamo, savrseno da uskoro napravimo neku pump and dump akciju

Znaci znas anonimnog? :)

Hoces se pohvaliti na pola miliona, ili pak cekas milion?

Ja sam preneki dan prosao pola. :)

Jel vi Bagerima kopate kada ste presli pola miliona :D. Ja kopam sa 2x i5 procesora i jednom i7-com i tek sam nakupio nesto preko 60.000 za oko 15-ak dana kopanja :D.

Poslednja izmena:
ne bas bagerima, ali da kopaju buldozerima, svakako... odnosno njihovom mladjom bracom :)

Bio sam dokon pa sam uzeo malo da racunam kolika ce biti nagrada po bloku u narednih par meseci i otplirike sam izracunao da ce tamo sredinom/krajem maja blockreward biti 16 novcica, tako da je skorz realna cena od 0.05-0.1$ po komadu. Ovi sto imaju 500k+ ce lepo da omaste brke. :D

Poslednja izmena:
Ja sam takodje malo racunao i dosao do brojke da ce se na block rewardu od 16 Qbit-a i pri diffu od 3,500 dobijati 2,3 novcica za svaki 100 kh/s. :)

Ali diff ce gotovo sigurno skakati i ici na 5000 i vise, ali da ga racunamo po trenutnom. Znaci jedan i5 4670k naklokovani ce donositi ~20 QBit/day.

Naravno pod uslovom da ne umre novcic u medjuvremenu ali nadajmo se da nece. ;)

dobar je pool,pohvale :) sad polako kad prodje ovaj test mozes da ubacujes i ostale novcice, npr neki novi koji izlaze pa da uhvatimo zalet od pocetka

nisam stigao juce da gledam sve komentare jel sam posizeo od onog kiksa sa folderima, pa sam jurio da sve vratim na mesto, al u principu ako je neki novcic na poznatom nam algoritmu ili manjim varijacijama istog
moze se odraditi bez vecih problema. samo ono da se u takvoj situaciji dogovorimo sta bismo, i napravice se nesto .

a koja je adresa našeg pool-a da vam se malo priključim :)

kopajte malo dogu ovde http://dogeminer.se/ :D
ali samo da se razumemo, sve sto se iskopa ide za dobrobit covecanstva :D
ja sam sve nabudzio i unapredio i kopam 360.ooo doge/s :D

Eto i ja kopam na ovom vasem bench mineru,tj poolu. sto je 1% minimum za donacije? :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno