Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Samo raspakuj q2c-aes.zip u prethodni miner folder i zameni minerd.exe sa npr. minerd-corei7-avx.exe u batch fajlu.

Ili se samo minerd-corei7-avx.exe rename-uje u minerd.exe i pregazi stari :)

Da li je neko probao ovaj novi miner sa amd am3 phenom ii x4 965be procesorom?

Nece ni kod mene na laptopu sa cpu T9300 :p

ovaj novi miner izuva.. ~950 Khash sa fx8350 na defaultu, pre toga je bilo 690 :)

Procesori koji nemaju najmanje AVX instrukcije, ne rade. Mada je blesavo, što ne radi na nekim FM2 procesorima.

Ima li ko da napise uputstvo za Azuro sa novim minerom ?

Ok thanks ubih se trazeci ga na github :p
Btw jel treba sta osim toga kucati ?

Poslednja izmena:
Q2C - QubitCoin (CPU ONLY)

Ako moze malo skretanje sa teme o novom mineru. Izgleda da sam na novom nalogu na cpu-pool uneo pogresan pin tj ne onaj sto sam hteo i sada ne znam pravi pin za promenu adrese novcanika. Jel se to nekome desilo? Zarobljeni su mi qubiti tamo sad.

Da li moze da se promeni pin nekako??

kontaktiraj admina

kolko daju azure-i?

Poslednja izmena:
Moze neka pomoc sa ovim novim minerom Fx8320 i Win 8 64bti i nece ovaj bag mi prijvaljuje na dva tri vec racunara???
Pogledajte prilog 135660

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Pisano je vec da treba te fajlove ubaciti u folder od starog minera ili iskopirati dll fajlove od starog minera u folder za novi miner od volje ti je kako ces ...

Jutros napravih novi nalog na Azuro i pustio da radi sa starim minerom , sad da udjem prc ugasili me :D

I cimer moj je napravio pre neki dan i ugasili mu posle 5h... Sad izgleda dozvoljavaju registrovanje ali ako neko koristi za majning gase...

Ako moze malo skretanje sa teme o novom mineru. Izgleda da sam na novom nalogu na cpu-pool uneo pogresan pin tj ne onaj sto sam hteo i sada ne znam pravi pin za promenu adrese novcanika. Jel se to nekome desilo? Zarobljeni su mi qubiti tamo sad.

Da li moze da se promeni pin nekako??

na ovim novim mpos verzijama je ubacena opcija da resetujes pin, al vidim da na ovom nema.... ko sto su ti rekli vidi s tim pool operatorom....

Pozdrav, jel moze neko malo da mi pomogne hocu da pocnem da kopam sa mojim FX6300 ? Nov sam pa stvarno nista ne znam :) Skinuo sam ovaj miner a sad bi mi dobro dosle adrese gde sve da se registrujem i neka uputstva sta dalje. Hvala unapred!

Ja sam pokusavao i uspem da instaliram novi miner al ne mogu da ga pokrenem... Kucao sam killall minerd ali nista se ne desi.

Vrh Dno