Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Sunce mu, do pre godinu dana sam radio u firmi gde sam mogao 50 kompova da pustim da kopaju. :banghead:

Ljudi stiga dev sa odmora,online je na btctalku...

Tetki nosio lek na magarcu.

Video sam ga i ja da je online ali ne pise nista...

update su malo naslovnu stranu, al to je sve onaj lik krecu odradio, ako ga iko bude pump to ce biti on :D

ali nije mogao dok se nije pitao dev, autor posta

Meni i pored kopiranja apdejtovanog fajla qubitcoin.conf fajla u appdata/roaming/qubitcoin stoji out of sync i nista se ne desava sa walleom ??? zna li neko zasto ?

krenuo posle 5 pokusaja :)

Poslednja izmena:
fx 8350, radio na kratko, greje se kao svinja, tako da sad radi sa spustenim naponom i rade samo 4 jezgra, 1.29xxxV i 4 jezgra 219Kh, dole na slici su svih 8 jezgra na deff naponu 1.4xxxV

imam box kuler, sad moram da uzmem neko bolje hladjenje, preporuka?

Meni stigli procesori, evo jedan sam upravo namestio.

i5 4670k @ 4Ghz + Box cooler + Gigabyte Z87 D3HP (Dosta bolja od prvobitnog plana - HD3)

425 kh/s, temperatura ne prelazi 77 stepeni u sobi gde je temperatura ~21s.

Ja prezadovoljan, a vodena hladjenja mi stizu izgleda tek u ponedeljak. Ali posto su primerci "birani" i svi su malay, verovatno cu sve skalpirati i drzati na 4,7 - 4,8 kh/s. Trebali bi bacati 500 kh/s.

Realno sad nista nije isplativo,ali cekamo mart/april/maj :p

Meni stigli procesori, evo jedan sam upravo namestio.

i5 4670k @ 4Ghz + Box cooler + Gigabyte Z87 D3HP (Dosta bolja od prvobitnog plana - HD3)

425 kh/s, temperatura ne prelazi 77 stepeni u sobi gde je temperatura ~21s.

Ja prezadovoljan, a vodena hladjenja mi stizu izgleda tek u ponedeljak. Ali posto su primerci "birani" i svi su malay, verovatno cu sve skalpirati i drzati na 4,7 - 4,8 kh/s. Trebali bi bacati 500 kh/s.

Koja vodena hladjenja si uzeo? Nek te dugo sluze...

Au krece da skace diff..
Difficulty 1756.69153632

Ne znam jel to zbog opterecenosti servera ili do cega je ali vec celu noc nije radio kako treba i sada opet zeza. Jel neko krenuo ovaj prt coin da kopa, kako to ide?

Kako se kopa podesava itd , moze na PM ili otvorite temu

Poslednja izmena:
A ja te prestige ispratio sa z87hd3 posto si rekao da si vec narucio... Al ajd...

Meni je stiglo sve sinoc, cak i hladjenje ono seidon, bas je mocno, samo nemam napajanje da sve pokrenem, danas cu pazariti pa javljam utiske a i rezultate...

Vrh Dno