Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne znam za Quark, ali da li si probao da je ukljucis iz drajvera za stampac (nakon izdavanja komande print)? Trebalo bi da to ima svaki laserski stampac.
To radis u properties (printing prefferences>Postscript options) stampaca (npr. preko File>Print), a mirror obicno imaju postscript stampaci. So, ili ti treba neki postscript stampac ili to treba da odradis preko interpretatora post scripta odnosno (softverom) ghostscriptom ili to mozes da odradis npr. adobe acrobata pa da ti u prebacivanju u pdf odradi i mirror. So, mirror nije specificna funkcija kvarka, nego (postscript) stampaca. Ako na svoj racunar dodas preko "add new printer" neki post script stampac, i pogledas u njegovim opcijama, bice ti sasvim jasno.
Za ghostscript, ima dosta o tome na forumu, pa udri malo search.
Ma ja mislim da su ovi iz quarka pederi. Kako su tu opciju mogli da stave u 3.11 gde i sa obicnim laserskim stampacem mozes da stampas u mirroru a na quark 4 i 5 nisu stavili. imao sam jako puno problema zbog toga, i uvek sam morao da korsitim gostscript. moze li malo detalja kako iz quarka u adobe acrobat a u mirror? Kako uopste u pdf?
U pdf, iz bilo kojeg programa prebacujes, tako sto u print odaberes pdf konverter kao stampac, pa ti on snimi u pdf. To, na primer ima Acrobat, u okviru svojih Distiler i PdfWriter programa.