- Učlanjen(a)
- 09.10.2000
- Poena
- 800
Ako pre drajvera odmah pogasis windows defender, online cortanu, sredis aplikacije i jos par tweakova vredan![]()
Nisam primetio da ista osam defendra treba dirati ili gasiti...
Ako pre drajvera odmah pogasis windows defender, online cortanu, sredis aplikacije i jos par tweakova vredan![]()
A nije da mora, defender je glavno slazem se.Nisam primetio da ista osam defendra treba dirati ili gasiti...
Pre koji dan su izjavili da će kod stići najkasnije do 15-og, onima kome nije.drug je uzeo za xbox igru i od microsofta se ocekuje key, jer dobijas key i za pc verziju ali za sad mu jos nisu poslali...kontaktirace microsoft izgleda da su zakazali...
Zašto to da gasim? Ja sam na win10, pa da znam.
Pre koji dan su izjavili da će kod stići najkasnije do 15-og, onima kome nije.
Minimum pro...nista specijalno, mada ima neki patch za home verziju.hoce li neko da mi kaze da li moze bilo koj win 10 ili zadnja verzija samo 1151 za ovu igru? ni ja se bas ne razumem u verzije pa vas pitam za info?
Radi "onaj" metod za instalaciju...samo ne mogu da ga patchujem na zadnju verziju...
Pogledajte prilog 197733
Nikako...:d nisam ni igrao...malo sam se zeznuo, uzeo odmah da je update.Kako ti radi igra, generalno?
Daj link gde to kazu...ubih se da je pokrenem, da se ne zamlacujem uzalud.Sa tim atlonom se neces naigrati. A inace igra ne radi na Phenom procesorima... Ne znam zasto al tako kazu...
Sa tim atlonom se neces naigrati. A inace igra ne radi na Phenom procesorima... Ne znam zasto al tako kazu...
Ma igrace se sigurno se smanje neki detalji i to je to sta da se radi.http://www.tweaktown.com/news/51538/remedy-admits-completely-fix-quantum-break/index.html
nema brate iskustva sa 970gtx po onome sto youtube pokazuje necu se naigrati u lepom fps-u sa 970gtx...
Sa tvojom konfiguracijom to da ti se desava?Probao sam igru kod mene, radi uzasno kao sto sam i pretpostavio da ce raditi. Nije problem mali fps, vec stuttering koji je nepodnosljiv i koji ne moze da se izbegne, probao sam i low detalje, radi isto igra bez obzira koje detalje postavili. Jedino resenje da se umanji stutter je lock-ovanje na 30 fps-a, ali zasto bi to neko radio na PC-u.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari