Šta je novo?

quake 4 problem,ili...

Bidzo

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2006
Poena
301
Imam GF 6600 gt,force ware 78.01,2500+,A7N8x,2x256Mb dual mode,kada igram Quake 4 ne mogu rezoluciju da promenim.Naime ja je promenim,ali on nece da je prihvati nego i dalje radi u,ja mislim,800x600!?Sva ostala podesavanja hoce da prihvati.Ima li neko predlog sta ciniti?:)

Ako me secanje dobro sluzi...
ako si bio 800x600 a zatim ti se prohtelo da promenis na 1024x768 Q4 ce i dalje ostati u 800x600 sve dok ne restartujes igru.

hmm... kako je teshko citati... kad promenish rezoluciju izadji iz igre i ponovo pokreni i to je to ...

promenish rezoluciju

ctrl+alt+~

kucash vid_restart

Momci,znam ja po malo i da citam...naravno da je restartujem ali i dalje je slika nekako suzena...inace FEAR radi perfektno.

Bidzo je napisao(la):
Momci,znam ja po malo i da citam...naravno da je restartujem ali i dalje je slika nekako suzena...inace FEAR radi perfektno.
Pa ti onda rasiri sliku na monitoru. :)

Bidzo je napisao(la):
slika ti je suzzena zbog frekvencije u promenjenoj rezoluciji

Slika nije centrirana i rashirena po monitoru za svaku rezoluciju i svako osvezavanje-frekvenciju... Za svaku kombinaciju rezolucije i odredjenog osvezavanja morash posebno da podesish shirinu i visinu slike po monitoru i to ti je to.

Nazad
Vrh Dno