- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Somilic je napisao(la):PC ce da crkne u najgorim mukama,buahahah!
molicemo da nam daju po koju konzolu da se igramo......na TV-u naravno...
nisam ni slutio da je sudnji dan ovako tezak
Somilic je napisao(la):PC ce da crkne u najgorim mukama,buahahah!
Q4 je klasican deathmach i ctf, i uopste dosada poznati fps modovi.G!!! je napisao(la):kako bre pa zar nije bas q4 trebao da bude okrenut isklucivo single playeru? a quake wars da bude za multi? nista mi nije jasno
Saša Č je napisao(la):Da li je istina da ce ET: Quake wars biti free :guitar:
Ivan® je napisao(la):molicemo da nam daju po koju konzolu da se igramo......na TV-u naravno...
nisam ni slutio da je sudnji dan ovako tezak![]()
driver je napisao(la):Na kom TVu ? Next-gen konzole glatko idu na bilo kakav TFT monitor ili LCD TV (PS3 na 2xLCD odjednom). PS3 ce imati i full distribuciju linuxa, nece ti trebati PC za vishe od dve igre godishnje. I ako nishta, bar full multimediju i net cesh imati na konzoli daleko udobnije u dnevnoj sobi na velikom LCD TVu.
ZLI je napisao(la):Dok svi mi pratimo recimo ovaj forum preko pc-a on ima buducnost za igre i sve... kad se konzole prikace na monitore dobiju hard diskove rezace miseve i tastaturu i internet onda ce one postati "pc" (nemam nista protiv)
Alex je napisao(la):Procitao
Evo koga interesuje pojavio se i jos jedan preview sa screenshotovima
http://www.actiontrip.com/previews/quake4.phtml
driver je napisao(la):Pa to ja bash govorim sve vreme. Za samo godinu dana, za ~500$/€, imacesh najjachu mashinu na trzishtu, sa HDDom, Linux OS-om, misha i tastaturu, i uz USB/Wifi/BT, mogucnosti su beskonachne. Nije to nishta sluchajno, Sony to namerno radi, krece da upada u Windows/PC trzishte tamo gde je najjachi. Ne kazem ja sad da ce izlaskom PS3 igre naprasno prestati da se prave za PC, ali je to veliki korak ka totalnom izbacivanju PCa iz sfere igara i multimedije.
Danashnji high-end kucni PC sluzi na prvom mestu za igranje, jer sve ostalo se vrlo lepo moze raditi za daleko manje pare. Kada za "jeftine" pare dobijesh mashinu jachu od bilo kakvog PCa, sa daleko boljom podrshkom za igre, sa Blu-ray playerom i svim ostalim mogucnostima, mnogo ljudi ce razmisliti dvaput pre nego shto da te pare samo za grafichku/procesor.
Na nekom sajtu sam to procitao i obradovao seATI FAN je napisao(la):ne !odakle ti to ?
jednostavno ce raspakovati PS3 i ubaciti ga u ova kucista koja vec imamo i dozvoliti nam promenu hardware-a.Boyce je napisao(la):Driver, sada zastupas moj stavMenjaces ga ti jos par puta
Meni je svejedno koja je arhitektura, dok ja mogu na istom uredjaju da radim sta god pozelim, kao sto mogu sada (igram se, radim, ucim, gledam film i slusam muziku). I sto je najvaznije dok je god ta arhitektura lako prosiriva, da ne moram cekati po 5 godina na novu generaciju.
Ako je to tacno, da Sony zeli da ima svoj PC (ovo je kljucno - PC) , tek tada ce MS intenzivno da pocne da radi na Win/Intel platformi kao game platformi.
Uglavnom, bice zanimljivo, ali PC ce postojati i dalje kao game masina, okreni-obrni. Sve se sada integrise, to je neminovnost.
Boyce je napisao(la):Driver, sada zastupas moj stavMenjaces ga ti jos par puta
Meni je svejedno koja je arhitektura, dok ja mogu na istom uredjaju da radim sta god pozelim, kao sto mogu sada (igram se, radim, ucim, gledam film i slusam muziku). I sto je najvaznije dok je god ta arhitektura lako prosiriva, da ne moram cekati po 5 godina na novu generaciju.
Ako je to tacno, da Sony zeli da ima svoj PC (ovo je kljucno - PC) , tek tada ce MS intenzivno da pocne da radi na Win/Intel platformi kao game platformi.
Uglavnom, bice zanimljivo, ali PC ce postojati i dalje kao game masina, okreni-obrni. Sve se sada integrise, to je neminovnost.
Ivan® je napisao(la):pomalo povrsno to analiziras...a ovo "jacu od bilo kakvog PCa" je VRLO diskutabilno...
ceo scenario koji si napisao mi zvuci toliko neverovatno, da prosto nemam reci da to opisem. To je kao kad bi tvrdio da je svetska naftna industrija prsla i da ce svi polako morati da traze drugi posao jer se spremaju motori na struju ili vodonik...
Pazi, da pratish svet PCa i konzola poslednjih 20 godina (i da ih oba koristish), mozda bi i razumeo o chemu pricham.
Ivan® je napisao(la):pazi, bas toliko pratim i dugo sam koristio i jedno i drugo......i ne moras da se trudis mene da ubedjujes da ce se odigrati "tvoj" scenario - ja bi' cak mozda i voleo da se to desi......druga stvar je sto mislim da si potpuno nerealan i subjektivan....
Microsoft has pledged to ‘put the game back into Windows’, admitting that its lack of investment in PC has been ‘killing’ the platform.
The firm has outlined to MCV details of an 18-month drive to establish Games For Windows as a platform with the credibility of PlayStation and Xbox, ahead of the launch of the Vista operating system.
“It’s our biggest ever investment in Windows gaming,” said product manager Kelly Stanmore. “The Windows business is down 10 per cent year-on-year and we’ve lost shelves of space. We’re killing off that community without the retail support.”
Microsoft has neglected PC gamers as it pushed forward with Xbox, but the advent of 360 will mark a defining moment for its gaming ambitions.
“We’re putting the ‘game’ back in Windows,” explained group manager Chris Donohue. “We’re over the hump with Xbox 360 so now ready to build Windows as a platform.”
Key to this is a bespoke retail concept, offering Xbox 360 and Games for Windows titles, plus a cross-compatible range of peripherals, integrating the gaming experience.
And the publishing community is also throwing its weight behind the push, with the major publishers even redesigning their PC boxes to flag up Games for Windows in a similar way to console format branding.
Ti APSOLUTNO u svemu ignorises Microsoft, sto jeste moderno, ali je i veeelika greska.....
A istina je da se razlikujemo - ne kazem da su mi tehnikalije presudne u igrama, ali nikako ne bih mogao danas da igram igre na TV-u sa grafikom ps2 kvaliteta, sto ti ocigledno mozes da prevazidjes.....
driver je napisao(la):Pochinjem da sumnjam da si komp kupio pre par godina a konzolu nikad nisi video u zivotu. A vidim da uopshte ne pratish next-gen konzole, gde M$ pushi vec 3 puta ove godine, a chekaj josh nedelju dana.
I opet da se vratim na istoriju. Seti se Microsofta i Windowsa pre 10 godina i danas, jel se nishta nije promenilo ? M$ ce se za 10 godina boriti da ostane na trzishtu.
Ja govorimo dugorochno, a ti ipak mozesh da gledash film na TVu iako je takav krsh ? next-gen konzole se izjednachuju sa PCjem shto se tiche ekrana, a igre na PS2 uopshte ne izgledaju toliko loshije nego vecina igara na PCu, a to je bash problem loshe PC trzishte gde ima par AAA naslova godishnje, sve ostalo uzas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari