Šta je novo?

Quadro televizori

• Začetnik teme Začetnik teme Darian
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darian

Cenjen
Učlanjen(a)
23.07.2011
Poena
154
pozdrav! mozda tema nije za ovaj forum,jer je ipak rec o televizoru,ali ipak sam odlucio ovde da je postavim 😀 rec je o sledecem: zainteresovan sam za kupovinu ovog modela televizora http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=catalog&op=product&product_id=40029
interesuju me iskustva ljudi sa ovom markom,jer ipak,nije rec o samsungu,lg,panasonicu i ostalim poznatim markama,nego je u pitanju Quadro,tako da ne znam koliko mi je sigurna kupovina. Licno,mislim da je to sve isto,samo sto Samsung,LG i ostali uzimaju pare na ime,ispravite me ako gresim 😀 posedujem Quadro crt televizor vec nekoliko godina,ni jedan jedini problem nisam imao,ali ne znam kako stoje sa proizvodnjom lcd televizora,savete sto pre,hvala unapred

Pa verovatno retko ko sa ovog foruma kupuje to pa niko i nema sta da ti kaze, ja licno ga ne bih uzeo, nisam imao problema konkretno sa tim televizorom ali generalno te firme nisu pouzdane sto ne znaci da nece raditi neko vreme a opet i poznate firme mogu da crknu pre ocekivanog roka. Kolega je uzimao CRT TV i hteo nov a posto od novih mogu samo da se nadju marke tipa Quadro, Vivax i slicni on resi da uzme Vivax za nekih 16000. Ja ga ubedjivao da uzme polovan Samsung 72 100Hz kao sto ja imam za 100eura ali ne vredi. I evo posle godinu i po dana crkao, odneo ga na reklamaciju, dobio drugi i sada radi ali i ovaj poceo da zeza, dok se malo ne zagreje boja nije kako treba ali ne na svim kanalima. Mrzi ga da opet nosi TV a za svo to vreme moj Samsung koji je star bar 6-7 godina radi kao sat i menjacu ga jedino zbog prostora i malog stana da bih okacio na zid TV inace ga jos ne bih promenio.

Ako ti je od neke pomoći ja imam katodni Quadro 37 cm 😀. I zvuk ne može da mu se utiša kako treba, odnosno na 1 se čuje prilično glasno a na 0 se ne čuje uopšte. Drugar ima 55 cm sa istim problemom (ustvari nije problem nego ga tako traljavo proizvode).
Sigurno da nije uporedivo sa ovim što ti hoćeš da kupiš ali samo hoću da kažem da zbog ovakvih stvari ipak volim da kupim nešto "markirano", sigurno je da ozbiljnije firme više vode računa prilikom proizvodnje

to je istina,za zvuk se u potpunosti slazem,i kod mene je tako,ali ono,navikao sam se,nije da mi nesto smeta,i verujem da su taj problem resili,jer sumnjam da im se vuce isti problem vec 6 godina. Hvalaa 😀

To sa jačinom zvuka ja imam i na Samsung CRT.
0- ćuti
1- ćuti
2- ćuti
3- preglasno

Ne "preglasno" u smislu da se ne može pričati nego jednostavno suviše glasno za najtiši nivo

Quadro,moja devojka ga ima i riknuo je skoro ali zbog promene napona.Popravili ga i radi i dalje nakon 3 godine.Ono što je na njemu primetno lošije: jeftina plastika za daljinac(meni vrlo bitno pošto se daljinac koristi isto koliko i TV),očajne boje,zujanje i taj problem sa stišavanjem odnosno prejakom glasnoćom kad se smanji na 1 recimo.

ne mora "metar televizora"da se kupi da bi se uzivalo...najbolje bi bilo da pogledas uzivo i uporedis sa drugom markom iz slicnog cenovnog ranga(ako je to uopste moguce)
P.S. Secam se kad se tempo otvarao,moj deda resio da za nem pojma koliko godina braka kupi babi nov TV,prvo sto je umalo umro u guzvi,vratio se prljav i iscepan!drugo sto je fox-vox lcd tv ispustio dusu.Da li je baba previse serija gledala-ne znam...uglavnom je dobio novac nazad i kupio 72cm ili 81cm CRT tezine manjeg gradskog automobila 🙂

Nazad
Vrh Dno