Šta je novo?

qoinpro.com -- Besplatni BTC,LTC,FTC na dnevnom nivou.

majsta

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2006
Poena
320
Ovoliko sam dobio danas. Nije puno al kako opet nisam uzeo lopatu u ruke, a zaradio sam nesto meni dobro.
We have added the following daily coins to your balances:

Bitcoin: 0.00000001240 BTC
Litecoin: 0.00000035197 LTC
FeatherCoin: 0.00002617717 FTC
Ovo je moj referral link:

http://qoinpro.com/453906df22378630b0bc1ae72ac88556

Valjda bi ja trebao dobiti neki proviziju ako se neko uclani na taj link.
Za dodatne informacije pregledajte sajt posto sam se i ja tek uclanio.

Znaci treba da godinama skupljas da bi skupio za proviziju da povuces u wallet? :D

Nije uopste lose, za nepunih 100.000 dana (270 godina) dobijes 1 dolar.

Ma ne cini se meni tako pise da je minimalna isplata 0.00015500 BTC. A ove ostale je moguce isplatit za dva-tri dana.

Nemojte tako, pa ovde je bas pogodno tle za tako nesto, evo Nesic ima odmah da potrci na referal :D

Ne zamlacujte se time. Ima milion sajtova na kojima mozete da zaradjujete time sto klikcete na linkove. Isti fazon samo sto ovde isplacuju u novcicima.
To koliko si dobio je toliko smesno da je o tome bespotrebno pricati. Ako ti kazem da se na Vircurex-u dobija kamata samo ako ti novcici stoje tamo i da placaju daleko vise od toga i da posle 4 meseca imam celih 0.00735152 LTC-a mislim da ti je jasno da je to sto radis smesno.
Ako ti nije ni to jasno, ja cu ti reci da si danas od bitcoina zaradio celih 0.0006601016 dinara. Znaci trebace ti preko 4 godine da klikces svaki dan da bi zaradio dinar. Da, hebeni DINAR. 1 (slovima:jedan)

Ako bas zelis da zaradis, stavi moje ime u potpis i ja cu da ti placam astronomskih 10 dindzi godisnje. To je 40x vise nego sto ti oni placaju i ne moras nista da klikces. Ja mislim da je fer :d

Ama promasio si totalno poentu, ja sam se registrovao i ne klikcem nigdje nista. Niti sam rekao da je to neka zarada, ali sa druge strane nije nikakav posao. I dalje ljudi zaboravljaju na one koji su smatrali da njihovih 1000 BTC-a ne vrijedi nista pa su bacali diskove. Sto se ove price i ovog sajta tice, vidimo se za par godina. A ti i dalje racunas koliko po danasnjem kursu vrijedi bitcoin? Zar nije citava prica oko bitcoina mjenjanje tradicionalnog misljenja? Za te 4 godine mog nerada desice se sigurno jedna stvar od ove dvije, ili ce bitcoin vriediti mnogo vise ili cemo za milijardu dinara kupovati jednu zvaku (opet). Za sta su vece sanse ?

Sta ocekujes, da BTC skoci 100.000X pa da za 4 godine zaradis 100.000 dinara? Evo ja ti odmah uplacujem 100 kinti ali samo pod uslovom da tim parama kupis malkice BTC-a i da se obogatis za 4 godine posto je tebi zao da das.
Ako za 4 godine ovim tempom skupljas btc i ako 1btc bude kostao 1.000.000$ tada, zaradices 1557 dinara po ovom kursu. Pobogu covece baci na papir i sracunaj koju sicu ti oni daju.
Ako vec verujes da ce kurs novcica biti toliki zar nije logicno da kupis makar neku sicu coina i da sacuvas to 4 godine? Evo, ja cu da ti dam 1557din za 4 godine ako me podsetis za to. Ili mozda hoces da ti sada dam 100din da ulozis? Sta bi ti bolje bilo?
Ako sada ulozis 1$ i kupis 0.001615btc-a i ako on bude vredeo za 4 godine 1.000.000$ zaradices 1615$. Sta je bolje tvojih 1557din ili mojih 1615$?
Razumem tvoj entuzijazam i sve je to ok ali sedi i sracunaj slobodno. To je toliko mizerno da nije vredno ni ovoliko vremena koliko sam potrosio na racunanje.

Posalji mi PM ime i prezime i broj racuna, ulazem u tebe 100 kinti odmah. Ako nista drugo makar imas strpljenja, to je vrlina.

Ovo je nevjerovatno koliko vi ljudi imate vremena na glupe price. Sad sam se pokajao sto sam ista napisao.
Svakog i svaki komentar ste spremni da docekate na noz tako da kad covjek i ima neku korisnu informaciju izgubi svaku zelju da je podjeli sa drugima jer se svaka tema pretvori u besmislenu diskusiju.
Ja sam jedan od rijetikih ljudi koji je kopao bitcoin na masini koju je sam dizajnirao i napravio i nema potrebe da me savjetujes sta i kako treba da radim.
Toliko od mene i potrudicu se da sto manje pisem.
Poz.

Naprotiv. Ja podrzavam svaku dobru ideju i sve sto ima potencijala. Izvini sam ti povredio sujetu racunicom, nije mi bila namera ali cifre ne lazu :S:
I dalje tvrdim da nisi svestan koliko je malo ono sto daju i ne zelis da prihvatis to. Ako gresim ja sam na gubitku. Slobodno ti nastavi gde si stao i nemoj da ti iko kvari planove, ponajmanje ja. Srecno u daljim poduhvatima ;)

To sto oni daju je nista, tj. beznacajno. Meni je u principu svaka zarada ispod 1 BTC beznacajna ali poenta moje price je bilo nesto sasvim drugo.
Vidi, jos krajem devedesetih sam ucestvovao u slicnim glupostima i jako sam dobro zaradjivao od toga. Poenta citave price jeste referral sistem gdje sam imao stotine ljudi koji su se registrovali preko mog referral linka, a oni su u narednim nivoima registrovali korisnike servisa od cega sam i ja ali i oni imali odredjeni procenat tako da dnevna zarada nece biti ta o kojoj pricas.
Kao sto rekoh meni je to sve sitno ali vidi sad ovo. Dodje neko ko je cuo za bitcoin ali nema nacina da pocne, nadje ovu temu i registruje se na taj sajt preko svog linka registuje svoje prijatelje, preko drustvenih mreza gdje ima stotine prijatelja objavi link i usao je u svijet bitcoina.

Dakle, pokusaj razmisljati na nacin da je isplativije kupiti nov auto na kredit, naci interesantne nacine da se taj isti auto slupa, zapali i sve to snimiti kamerom. Objaviti snimak na youtube i zaraditi od reklama toliko da vratis taj kredit i kupis to isto auto za pare koje su ti ostale od ukupne zarade.

Potrudi se samo da ne pogines u tom autu ;)

Svako koga zanima bitcoin doci ce u bitcoin temu a ne ovde. Ova tema da biti zatrpana za 2 dana i vise niko nece uci u nju. Sorry.
Daj ti meni ipak one podatke, mislim da ce to biti pametnija investicija.
I usput, kakvu si to masinu za btc dizajnirao? To me mnogo vise zanima.

Sto se tice masine pisao sam to negdje ovde na forumu ali ukratko par ljudi sa foruma koji su citali neke stvari koje sam pisao u sekciji retro su me kontaktirali veoma davno i pitali da li mogu da napravim bitcoin miner koji ce zamjeniti GPU. Ja tada nisam ni znao sta je bitcoin, malo sam procitao o tome i ucinilo mi se kao gubljenje vremena. Tek nakon godinu-dvije, ne znam tacno kad, moj tadasnji poznanik, a sadasnji prijatelj nakon slucajnog razgovora shvati da je on dosta citao o tome sto sam ja pisao o dizajniranju raznog hardvera na forumima ali nije znao da sam to ja. Pitao me mogu li ja napraviti masinu za kopanje bitcoina. Ja napravio i poslao mu slike da vidi da to radi i poslije par dana kopanja pogasio sve i napravio najvecu gresku u zivotu. Jednostavno nisam vidio perspekltivu u ovome. Znam da sam negdje u januaru obisao te pulove i pronasao svasta nesto :)
Inace posto sam u FPGA svijetu vec prilicno vrijeme sistem je na tome i bio baziran. Slike mozes pronaci na mom sajtu www.majsta.com. Sama masina tj. akcelerator je dizajniran tako da moze sve, od toga da zamjeni programator u ves masini do kopanja bitcoina(sada neupotrebljivo ali onda). Primarna svrha je akcelerator za retro racunare(Amiga), a prvi video je testiranje novog procesorskog jezgra kojeg u timu razvijamo vec godinu dana i koji u nekoj mojoj dalekoj masti moze da se upotri**** za kopanje ali trenutno nemam vremena za to. U principu, dovoljno je da zamislis 2009. godinu i pogledas sto u mojoj radnoj sobi pa da zakljucis sta sam sve mogao, a nisam :)

IMG_0524.JPG
(Slikano prosle godine)

Poslednja izmena:
Znam da si radio neke Amige, jedno vreme sam pratio temu. Hajde ako zelis da se obogatis napravi FPGA za Darkcoin. Ako imas znanja i mogucnosti ne mozes da omasis tu, potpisujem.

Problem je to sto za DRK omjer isplativosti i same snage potencijalne masine ali i cijene izrade govori da to nije moguce. Trenutno na trzistu ne postoji ni jedan FPGA koji bi mogao to da uradi, SALSA core ne moze da se vrti brze od 25MHz, a kao ironija citave price jeste da bolji rezultat daje rad FPGA sa njenom unutrasnjom memorijom tj. M4K blokovima nego koristenjem DDR ili cega vec. Takodje cache ne bi znacajno poboljsao stanje stvari. Dakle kupovinom FPGA iz recimo serije Altera Aria koji je bio koliko se sjecam negdje oko 1000 Eur dobile bi se mizerne performanse. Ono sto je problem jeste da su u skoro svaki FPGA integrisali neki procesorski core(recimo NIST) koji bi mogao da se koristi kao neki bridge izmedju magistrala cime bi se sve olaksalo ali on nije opensource i moze da se koristi samo pod odredjenim standardima sto sve dodatno otezava, tako da po pitanju FPGA mislim da nece biti moguce da se nesto ozbiljnije napravi.

@poolmaker hvala na revnosnosti svedno je tema otisla u totalni off pa je mozda najbolje da je totalno obrisu.

Edit: Napisah NIST umjesto NIOS, dakle jasno sta kopam :p

Poslednja izmena:
Prethodni post slobodno moze da se prebaci u DRK temu.

Ovoliko sam dobio danas. Nije puno al kako opet nisam uzeo lopatu u ruke, a zaradio sam nesto meni dobro.

Ovo je moj referral link:

--------------------------------------

Valjda bi ja trebao dobiti neki proviziju ako se neko uclani na taj link.

To sto oni daju je nista, tj. beznacajno. Meni je u principu svaka zarada ispod 1 BTC beznacajna ali poenta moje price je bilo nesto sasvim drugo.
Vidi, jos krajem devedesetih sam ucestvovao u slicnim glupostima i jako sam dobro zaradjivao od toga. Poenta citave price jeste referral sistem gdje sam imao stotine ljudi koji su se registrovali preko mog referral linka, a oni su u narednim nivoima registrovali korisnike servisa od cega sam i ja ali i oni imali odredjeni procenat tako da dnevna zarada nece biti ta o kojoj pricas.
---------------
---------------

U zabludi si.
Ili to ili želiš druge da dovedeš u zabludu.

1000 puta veća vrednost bitcoina od današnje (recimo da se to desi) će ti posle 4 godine doneti koliko?
....

Nazad
Vrh Dno