Šta je novo?

qBittorrent

Аха, све сам гледао около а оно што је пред очима нисам видео. До сада сам некако прескакао qBit због графа, сада је време да се опет погледа детаљно.

Deluje zanimljivo jedino pitanje je kako bi se pokazao na privatnim trackera, možda ti neki ne bi dozvolili download.

Iskreno, mrzi me da ga probam, mislio sam da neko ima iskustva pa da podeli. Ako ne, pusticu ga na laptopu pa cu videti o cemu se radi :)

Probao, vratio na uTorrent, slika sve govori, uzeo sam za primer torrent koji sada radi i ide up:

Prilozi

• 2016-01-06_110133.png
    2016-01-06_110133.png
    7.7 KB · Pregleda: 158
Ne razumem, šta to slika govori i kakve veze sa qBittorrent-om ima?

Govori koliko mi vremena uTorrent nije pravio problem.

Nisam ni rekao da mi je pravio problem, nije mi se dopao, ništa novo što bi bilo vredno zamene uT.

Pitanje vezano za qBit kako da namestim: dajem primer skidan prijatelje i zelim da mi prva epizoda bude prioritet i da nju skine brze nego ostale ( utorrent je to mogao i radio je odlicno ) ovde ima prioritet ali samo ga premesti da bude na vrhu liste?

Sortiraj po imenu (klikni na Name) pa ti neće fajl sa najvećim prioritetom stavljati na vrh liste.

Nije stvar sto je on na vrhu nego sto neradi posao ako stavim da je taj torrent prioritet naspram drugih onda bi program trebao najvise protoka da pusta na njega ali qbit to kod mene nece da radi. Bez da ogranicavam protok ponaosob svakog torent.

Ako sam dobro shvatio, 1 torrent = 1 epizoda? Onda ograniči broj torenata koji se skidaju istovremeno.

@santara Ako je više epizoda u torentu onda na isti fazon kao i kod utorrenta. Kartica files, nađeš epizodu koja hoćeš da bude prioritet, desni klik i tu lupiš priority high. Ili staviš da ceo torent skida redom pa lepo možeš da gledaš jednu za drugom epizodom dok on skida.

Jel ima još neko problem da mu qbitorrent puca svakih nekoliko minuta? Ovo je počelo da se dešava u posljednjih nedelju dana, možda malo više. Vidim na githubu da ljudi spominju isti problem, ali nema rešenja.

Ne, jedino mi prilikom pokretanja avast prijavljuje neke linkove trackera kao neisigurne.

Imam problem sa ovim programom kada skidam torrent koci mi internet samo tako mrezna je Intel(R) Wireless-AC 9560 160MHz

Imam problem sa ovim programom kada skidam torrent koci mi internet samo tako mrezna je Intel(R) Wireless-AC 9560 160MHz
Problem nije Qbittorrent nego bufferbloat koji se javlja jer najverovatnije dostižeš max brzine tvoje WiFi konekcije ili interneta. Rešenje je ručno ograničavanje upload/download protoka. Naravno, ovo rešenje radi samo ako nemaš drastične oscilacije u brzini koje mogu biti posledica slabog WiFi signala ili signala koji drastično varira. U tom slučaju pomaže samo nabavka routera koji ima queue managment.

Nazad
Vrh Dno