Da li bi Q9550+P5QL PRO, 2gb ram, 8600gt i 160gb hdd radili na kinezu od 400w?
To privremeno mesec dana dok ne uzmem GTX260 i 750W.
Mora da se salis :trust:
Ako bas hoces da se zezas, mozes tako. Ne ukljucujes nikakav 3D, nikakve kompresije i sl. Svesan si da je ovo tipican primer kako se "naopako" sklapa komp 😀
današnje komponente su pametne snaćiće se one na takvom napajanju jedno mesec dana 😀
Kad se setim da sam sa komšijinim ANS-om od 250W terao sledeću konfu:
E6320
GA-965P-S3
Biostar 8600GT
3 Harda + DVD RW
ne šalim se ni malo....
ma zajmicu 7700din za Chieftec CFT-600-14CS 600W to cje valjda biti ok
Chieftec vs TT?Nebih bas rekao:S:
Samo izbriši ovo S i ispred da bude turbo i imaćeš pravo napajanje.
Šalu na stranu Turbo seriju Chieftec-a kupuj - pravi ih CWT - mislim da je CFT-650-14C najslabiji model.
Chieftec Turbo serija i TT Toughpower su ista napajanja.
Zasto zgran? CWT pravi napajanja za gomilu "proizvodjaca" (Corsair, Chieftec, TT, LC Power, Foxcon, Gigabyte), koji samo lepe svoju nalepnicu na custom lim od napajanja. Znaci elektronika ista, sasija i nalepnica drugacije.
Samo izbriši ovo S i ispred da bude turbo i imaćeš pravo napajanje.
Šalu na stranu Turbo seriju Chieftec-a kupuj - pravi ih CWT - mislim da je CFT-650-14C najslabiji model.
Definisi ista!:zgran:

Zar nisu u sustini CS i C ista napajanja? Znam da je bila neka prica, oba prave CWT, razlikuju se mozda u 80+ sertifikatu i boji, ne secam se tacno.
Mislim, zasto je C "pravo" napajanje, mozda imas neki link, uporedni test... :wave:
Pa, pravo da ti kažem pročitao sam negde da su ova napajanja iz Chieftec Super serije (sa CS na kraju) - Sirtec, a ne CWT.
Nisam siguran u ovo i nemam link jer se ne sećam gde sam pročitao, ali sam 100% siguran da je turbo serija CWT i da su odlična napajanja, pa odatle predlog.
Oba su CWT. gx-x ima cs i napravio je temu o njima, razlike, odnosno odsustvo istih. :wave:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=167652
Tako je podigni mrtvu temu i kazi mu !! Samo tvoj odgovor je chekao... :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari