Kako su ti tako dobre temperature?
Meni je 72 po najvcoj vrucini ali i kad je ''sveze'' nisu tako dobre kao tebi.
Nisam baš dobro potkovan znanjem, pa mi trebaju saveti i pomoć.
Kada smo već kod temperatura, pretpostavljam da Thermal Specification: znači maksimalnu dozvoljenu temperaturu procesora. Da li dobro pretpostavljam?
Trenutno na procesoru, a koji ću zameniti Intelovim E7400, imam cooler koji je sastavljen od četvrtastog, aluminijumskog hladnjaka sa ventilatorom na sebi. Da li je to BOX kuler i da li će mi odgovarati na E7400?
Hvala na razumevanju za moje slabo znanje.
Pa trebalo bi uz taj procesor da dobijes i nov kuler. TAko da sa kulerom neces imati problem. A reci mi koji sada imas procesor?Nisam baš dobro potkovan znanjem, pa mi trebaju saveti i pomoć.
Kada smo već kod temperatura, pretpostavljam da Thermal Specification: znači maksimalnu dozvoljenu temperaturu procesora. Da li dobro pretpostavljam?
Trenutno na procesoru, a koji ću zameniti Intelovim E7400, imam cooler koji je sastavljen od četvrtastog, aluminijumskog hladnjaka sa ventilatorom na sebi. Da li je to BOX kuler i da li će mi odgovarati na E7400?
Hvala na razumevanju za moje slabo znanje.
ma kuler je sigurno dobro namesten bas sam skoro menjao pastu.Ne verujem da su mu takve temperature leti ko zna kad je on to slikao.Ne znam koji kuler ima ali ne verujem da je tolika razlika u temperaturi (osim ako nema vodicu
) ne moze da bude tolika razlika izmedju vazdusnih kulera.
Klokovao sam Q6600 na 3.6 GHz-a i temp u prime95 (load 100% ) po ovoj vrucini je 72 c.Jer to dobra temperatura ili bi trebao da smanjujem klok?
To je 99,99% Box cooler, ali moraš napisati koji proc sada imaš?
Neće ti odgovarati,ali nemoj se sekirati uz kupljeni proc uvek dobijaš i njegov BOX cooler, osim ako ne uzimaš polovan proc. Naravno kupovina nekog boljeg coolera nikad nije na odmet, a svi su bolji nego BOX, imaš sasvim solidnih coolera već od 20€
Evo ti pogledaj sta mozes da ocekujes od E6300...http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=204839Trenutno mi je na kompu Pentium D 2,66 GHz, mada se razmišljam da umesto E7400 uzmem E6300. Prilično su slični, osim što E6300 ima 1 MB manje keša, ali je zato 30% jeftiniji od E7400. Da li se isplati "štedeti" tih 30%?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari