Šta je novo?

Q6600 G0 + Asus Rampage Formula

nema sanse da skinem hladnjak sa NB-a i SB-a. ko da su ga zavarili. :wall: ljudi su, vidim, koristili fen ili circuit freeze spray da bi ih odvojili. ja sa fenom nesto nemam srece.

nema sanse da skinem hladnjak sa NB-a i SB-a. ko da su ga zavarili. :wall: ljudi su, vidim, koristili fen ili circuit freeze spray da bi ih odvojili. ja sa fenom nesto nemam srece.

uzmi ti podgrej to josh malo ima da izadje :) tj mora :)

- za sad sam odustao od skidanja hladnjaka sa NB-a i SB-a.
- ispolirao sam cpu, zamenio fabricke srafove kao sto je Spacemaster predlozio i bolje pritegao TRUE za cpu.
takodje sam stavio jos jednu 12-icu na TRUE.

ako sve ovo bude omogucilo stabilnost na 3.8GHz zavrsio sam posao. ako ne, onda mozda jos jednom budem probao NB/SB varijantu sa fenom.

Neces imati prime na 3.8ghz na vazduhu to ti garantujem ;) Btw, lepo odradi stabilan klok od 3.6ghz sa sto vecim FSB-om, i pustis prime da radi nekih 6h bez prestanka i nemoj da hladis nb.. Lepo ce se skinuti ;)

Stigao sam samo da sve to lepo vratim na mesto i upalim komp da vidim jel sve radi. Za divno cudo radi (ne racunam sto sam zaboravio da stavim CF mostice :)). Sutra po podne cu da vidim jel vredeo danasnji trud makar malo.

@micri: ma podgrejao bih ga ja jos, al' imao sam neki los osecaj, tako da sam odustao.

@warmaster: Ne treba mi prime. Bitno mi je da je komp stabilan u svakodnevnom radu. :) Ukoliko slucajno zakaze, ima opet da se cimam sa nekim drugim resenjima (setovanjima, hladjenjem...). Ili sto Leeghoofd i loonym, clanovi XS-a, rekose:
don't be obsessed with prime and co... daily stability is what counts, if it doesn't crash nor behaves erratic, it's stable enough... wether if it's 24 hour prime stable or 2 min primestable... I have said this before I only do maximum 6 hours or such in total of stress programs to determine my final 24/7 speed... and none of my rigs have let me down yet...
Everyone has there own definition of stable I guess. There is no standard. If I can return error free work units, play the games I have, and do the other daily things I like such as editing home movies I make of my daughter what more do I need?
Inace, nema sanse da idem preko 423 sa ovom memorijom. Ipak je to PC800 "value". Meni je cilj bio samo da dostignem 3.6GHz (9x400) sa ovim procesorom i memorijom, al eto... sad pokusavam malo vise. :)
:wave:

Poslednja izmena:
Neces ni imati 3.8Ghz za igrice ;) Sto je mnogo mnogo je ;) Vidi, rekao sam ti na 3.6ghz prime da bi zagrejao dovoljno da mozes da skines rashladni sistem ;) Bolje radi od fena 100% ;)

Kako da znam sta me ogranicava u OCu - cpu ili mem?
Ne dobijam bsod nikad, samo me izbaci na desktop ili se komp resetuje.

Nazad
Vrh Dno