Šta je novo?

q4 shotke... izlazak 2005?

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
http://gamesdomain.yahoo.com/feature/57067/screenshot/57328
http://gamesdomain.yahoo.com/feature/57067/screenshot/57327

"After destroying the Strogg's collective brain and leader -- the Makron -- the Strogg have quickly regrouped under a new and more powerful Makron. However, with the Strogg's planetary defenses still destroyed, Earth's forces can deliver a full and final assault. This time you're not alone. An army of soldiers are fighting with you and an arsenal of weapons and vehicles are at your disposal. Quake IV delivers you deeper into the heart of Stroggos."

...jes jes hl2 je lepshi :p

Sta je bre ovo....evo ga opet onaj vojnik iz D3-a!!!! :)
Nadam se da nece proci kao isti! :) :)

Lepo, lepo izgleda, u sustini single player vise i nije toliko bitan ionako je samo Quake 1 imao dobar single player mod (tj odlican). Samo da ne *****u u multiplayer modu. Grafika je lepa, ma da ID je uvek sa grafikom bio super tako da ne sumnjam da ce i Q5 biti strava.

A jel su rekli sta ce biti sa buricima?

:d

Ova igra ima itekakav potencijal, posto je u pitanju gameplay Call Of Duty-a, ali ne smesten u smoreno okruzenje WW2 vec u svet Quake-a, invazija maticne planete Strogosa ! Timske borbe, masovne zrtve, mnogo krvi i ostalih pratecih zivotnih zadovoljstava :d

OptiPlex je napisao(la):
Ova igra ima itekakav potencijal, posto je u pitanju gameplay Call Of Duty-a, ali ne smesten u smoreno okruzenje WW2 vec u svet Quake-a, invazija maticne planete Strogosa ! Timske borbe, masovne zrtve, mnogo krvi i ostalih pratecih zivotnih zadovoljstava :d

vidim ja da to nema veze sa q3 ali neka ima vremena i nade da ipak MP bude dobar :)

svejedno kakva je grafika ili single, samo da multi bude dobar..

Meni se dopao QII, pa ako ovo ne use.ru, bice kul cekati...

Ja samo znam da i kad izadje ja necu , i mnogi od nas imati posten komp da to potera!

ne verujem da ce izostaviti r_picmip i josh neke komande iz trojke, tako da nema shta da brinesh za mashinu :)

ma sad i gad bi q4 bio u fazonu q2 rekli bi da je njesra i da je takva igra prevazidjena i da nema nishta osim grafike....

Pa D3 je u fazonu Q2 i svi su kao to "prerasli" i bunili se, zato eto im hl2, taj moderan dobar gameplay...a uskoro ce i smor wars x: revenge of the jedi sith power of light and dark force kao i call of ww2: kill the germans again and again and again...sve moderan dobar gameplay, neprevazidjen :smash: A mislim da i burad moze da se razbija

OptiPlex je napisao(la):
Opti, ti si neki beta tester pa si ovako "upucen"? :d

Imam neki osecaj da cemo posle izlaska ove igre hvaliti Doom3 kao igru koja lepo izgleda a i nije bas toliko zahtevna :S:

Poslednja izmena od urednika:
filipenko je napisao(la):
Pa D3 je u fazonu Q2 i svi su kao to "prerasli" i bunili se, zato eto im hl2, taj moderan dobar gameplay...a uskoro ce i smor wars x: revenge of the jedi sith power of light and dark force kao i call of ww2: kill the germans again and again and again...sve moderan dobar gameplay, neprevazidjen :smash: A mislim da i burad moze da se razbija

Quake i HL, niti su se mogli, niti se mogu, i niti ce se verovatno ikada moci porediti. Ja licno obozavam obe igre ali HL predjes i gotovo (iskljucujem CS koji nije cak ni Valve napravio nego neko sa strane), skoro zaboravljen, vise se ne igra, (sem u specijalnim slucajevima freakova kao ja npr koji je HL1 preso 3 puta na svim nivoima tezine po jednom), dok se Quake igra non stop. Kada je Quake 1 izasao igrao se kao lud u Multiplayer-u, a da ne zaboravimo i mogucnost prelazenja nivoa (misija) sa vise igraca u mrezi, isto vazi i za sve ostale verzije (2,3) ali njihove singleplayer misije su samo mogle da idu sa jednim igracem koliko se secam. HL je igra koja je legenda (grafika, igrivost bla bla bla) a Quake je ziva legenda koja ce uvek trajati. Cak i da Quake 4 bude los, trojka ce se i dalje igrati. To ne moze da zamre.

Napominjem da obe igre obozavam. Ali one se ne mogu porediti, to je kao da poredis Golf 3 auto sa Peugeotom 406, jednostavno ne moze, totalno razlicita klasa...

Mnogo podseca na D3... ne svidja mi se to bas!
A i vidim da ce se javljati i nevidljiva oruzja (jel su to videli u FC-u? ;))! Provalite lika skroz levo. :d

Uopste ne poredim hl1 sa qx (x<4), vec poredim danasnje fpsove, izmedju ostalih i hl2

@Marti
Svaka cast za avatar ! :d
Btw ne kapiram kome se obracas, izvoli lepo i kvotuj optiplexov post ako njemu zelis da odgovoris, a ne moj :D :)
Inace samo sam preneo do sada objavljene informacije i na osnovu toga donosim zakljucke. Game developeri su rekli da im je cilj Call of duty gameplay u SF izvodjenju i da ce biti masovnih napada na baze Strogosa itd. sa igracem kao jednim od onih koji sprovode te stvari.

chek filipe ti chas pljujesh call of duty a chas govorkash kako je cool ... odluchi se vishe :) mislim isto njesra da li je neprijatelj obuchen kao zee german il strogos...

Pa vidis da ima dva nicka, sa jednim pljuje a sa drugim ga hvali :d

Ne, vec je potpuno glup osecaj da si ti neki Rambo u svetu WW2, dok je fantaziranje o stvarima i u okvirima stvari koje su fikcija sasvim ok. Osim toga totalno mi je glup koncept da si 3 misije Rus, 4 Britanac pa 5 Amerikanac, totalno mi oduzima osecaj celine. Takodje me iritira sto stancuju ww2 igre kao blesavi i sto nijedna, kao ni CoD, u sustini nema nikakvu pricu, sto je meni mana plus.
E sad, kad se na to doda verovatnoca da ce ovde sve to biti ozbiljno odradjeno i na jednom visokom nivou to je po mom misljenju potencijal. Naravno uvek moze da ispadne neki krsh...Nadam se da nece napraviti kao CoD da nemas osecaj da imas ikakav uticaj na desavanja, tj. da se ti okrsaji nece izvoditi 30vs30 na 100m kvadratnih vec da ce tokom veceg dela igre biti solo/sa 2-3 najbolja kompanjona. Tu bi onda bilo prostora i za pricu, tipa odnosi izmedju njih, *****avanja, komentari i slicno. Mislim, trebalo bi toga da bude po najavama, tako su rekli :)

Opti/Filipenko/DrHanibalLector/whoever....
Poznato mi je da ne volis WWII tematiku tako da's ne bi upustao u diskusiju sa tobom na tu temu. Neko voli, neko ne i to je to. Q1,2,3, 4.476 itd... sasvim mi je svejedno. Sve je to fantaziranje, po cemu je jedno ok a drugo nije, nije mi jasno. To su smesni kriterijumi. Stvar ukusa covece...
Opustencija... it's justa game....

Marti Misterija je napisao(la):
Opti/Filipenko/DrHanibalLector/whoever....
Poznato mi je da ne volis WWII tematiku tako da's ne bi upustao u diskusiju sa tobom na tu temu. Neko voli, neko ne i to je to. Q1,2,3, 4.476 itd... sasvim mi je svejedno. Sve je to fantaziranje, po cemu je jedno ok a drugo nije, nije mi jasno. To su smesni kriterijumi. Stvar ukusa covece...
Opustencija... it's justa game....

Marti/Ogi :)d)...
Uopste mi nije jasno cemu dizanje tenzije tamo gde je nema ? Samo sam naveo zasto mi se nesto ne dopada a nesto drugo mi se dopada. Ne dopada mi se upravljanje tenkom sa 2 klika, ne dopada mi se izigravanje Ramba u ww2, kao sto vidis govorim u 1. licu, uopste ne znaci da se to nekom drugom nece dopasti, prema tome samo opusteno :)

P.S. eh da, setio sam se jos jedne mane :D - mnogo je kratka

@Ji
Bas tako, muzika je bila fenomenalna, tesko da ijedna igra do danas ima bolji soundtrack. Imam sve pesme povadjene u mp3 format, ma uzivancija...

E ******, a ja svojevremeno igrao cd rip pa nikad nisam ni cuo soundtrack... :(

filipenko je napisao(la):
Marti/Ogi :)d).....
Ovo mu sada dodje ko uvreda! :d
Ma nije dizanje tenzije, vidis da pisem opustencija. Pa i meni glupo da izigravam polubozansko herojsko bice u buducnosti koje sa dva klika upravlja sa extragigasofisticiranim oruzjima itd.. itd... razumemo se.
Lezi mi WWII vise, sta cu.. past incarnation... :-devil-:
:type:

Ako likovi rade na Q4, sto je extra, sta se onda desava sa Doom3 expansion-om, da li izlazi u skorije vreme?

Vrh Dno