Šta je novo?

Q-TEC 500w

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Ima li neko iskustva sa Q-Tec 500w low noise 12cm fan napajanjem.
Neznam uopste u kom su rangu Q-Tec napajanja, a lik mi nudi ovo napajanje .

Imam ga ja:smash: . Kupio sam ga pre mesec dana. I u opste nije tako low-noise. Planiram da ga menjam za neko stvarno tise. Inace koja je cena po kojoj ti nudi?

Q-tec nasao sam davno neki review (UK) opljuvali ga tesko kao obicnog kineza, mada se u Britaniji on valja u nekim najeftinijim konfiguracijama ne brand porekla (ne bi me cudilo da ga srbi valjaju tamo:p )

Lik ga nudi ya 20e, staro je oko 1,5g.

Da ne otvaram novu temu.Drugar oce da uzme napajanje,video q-tec 500w,12cm fan,zlatno kuciste napajanja,ako znate na koje mislim.Pa ako neko moze ista da napise o ovom napajanju,nude mu novo za 2800din,da li se isplati?tnx

ne uzimaj nishta neprovereno.ja sam tako uzeo neki raptoxx i crklo sledeceg dana.inace uzeto u (ne smem da kazhem gde,ali je wrlo poznata firma):D,i bilo je mnogo drkanja oko zamene.kao,"crklo momku ono napajanje,znash ono veliko,ono jako napajanje" kad ih nisam swe pobio,al **** ga,ja sam opet budala shto sam ga uopshte uzeo...shatro 550W a owamo kad pogledash,chieftec od 550W ima duplo vise konektora, i molex,i sata,i dwa PCIe.naravno posle doplatih za owog chiefteca,i da kucnem u drvo,extra mi radi, i nije bucno uopste.

Poslednja izmena:
Kod mene radi vec skoro 2 god. Kad sam ga montirao nakon kineza od 350W, primetio sam znatno stabilnije napone (Asus PcProbe je prikazao skoro idealne linije grafickog prikaza napona, koje su kod kineza bile jako krecave), i mislim da je sasvim OK. Sta vise, za te pare tesko da ima bolje (2900din). Ispravite me, ako gresim. U drugom compu imam Q-tek 450W Dual fan, koji je nesto bucniji, ali sam mu redukovao brzinu ventilatora (12 na 8V).

Poslednja izmena:
pa za te pare (2900din) moze uzet cooler master 380w za kojih se ja kladim da su na istoj snazi kao qtek-ovih 550w :p

Mislim da je ipak daleko od kineske boranije, cak i na prvi utisak kad ga izvadis iz kutije, nisam imao utisak da cu ga ulubiti ako ga stisnem malo jace.

Nazad
Vrh Dno