Šta je novo?

PWS u XPu

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Odakle da skinem Personal Web Server (koji se dobija uz 2k)?
Gledao sam da li ga ima u instalaciji XPa ali nisam nasao (pod IIS gde ga u 2k ima)....

kUdtiHaEX je napisao(la):
Odakle da skinem Personal Web Server (koji se dobija uz 2k)?
Gledao sam da li ga ima u instalaciji XPa ali nisam nasao (pod IIS gde ga u 2k ima)....

Je li, a cemu sluzi tacno (znam otprilike) PWS? Ja ga uvek odstikliram kad instaliram OS.

P.S. Signatura ti je za MEDALJU!!!!! cheers

kakav personal web server? tog nema u win2000 i xp-u, imas IIS server (verzija 5). sa IIS-om ne treba ti pws, pws je u stvari shit, bolje instaliraj apache recimo nego njega...

Miroslav je napisao(la):
kakav personal web server? tog nema u win2000 i xp-u, imas IIS server (verzija 5). sa IIS-om ne treba ti pws, pws je u stvari shit, bolje instaliraj apache recimo nego njega...

Ponovo. A sta je to PWS ???? 🙁

P.S. Jel smo mi budni il mi se cini?

Pa lepo pws se dobija uz 2k ako pogledas Details od IIS videces..inace hocu da na mom kompu podignem statistiku za CS a autor programa objasnjava kako to ide preko PWSa..inace svi mi znamo koliko je IIS ****** a koliko je apache dobar...🙂

kUdtiHaEX je napisao(la):
inace svi mi znamo koliko je IIS ****** a koliko je apache dobar...🙂
jeste al' za nijansu 🙂 IIS ima dosta mogucnosti i ako ovako nastavi ima majkrosoft da *****e apachija uskoro

Miroslav je napisao(la):
jeste al' za nijansu 🙂 IIS ima dosta mogucnosti i ako ovako nastavi ima majkrosoft da *****e apachija uskoro
Evo izasao je Apache 2.0...ne bih se slozio sa tobom svi znamo koliko je lako pomocu Unicode bug-a srusiti sajt koji je na IIS serveru

Nazad
Vrh Dno