Šta je novo?

Putovanje kroz vreme

• Začetnik teme Začetnik teme Kastro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kastro

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2007
Poena
309
Imam jedan problem ali nisam znao gde da ga postujem pa sam pomislio da je ovo pravo mesto.
Nedavno sam pazario mashinu iz potpisa i imam chudan problerm. Kada pustim muziku (winapm, WMP) ili neki film posle neodredjenog vremena pochne da preskache, to jest u tom trenutku npr jedan sekund te pesme ubrza 2-3 puta, onda 2-3 min normalno pa onda opet. Isti se problem javlja i sa filmom (MV2, BS) taj jedan frejm ubrza par puta, taman toliko da je neprijatno. Uchestalost tog efekta nekad redja a nekad cheshca. Posumnjah na drajvere ali sam josh primetio da sat na sistemu ne radi kako treba. Pet sekundi radi normalno al onda shesta sekunda traje npr. 1.4 sekundi a sedma 0.8. Zaista ne znam shta mu je. Pa pre obaranja sistema bih voleo da chujem neki savet od iskusnijih.

Unapred zahvalan,
Kastro.

reinstaliraj codec pack-ove, ako se ne popravi stanje, skeniraj sistem iz safe moda nekim av-om, ako ni to ne pomogne, onda verovatno nije dobro uradjena instalacija odredjenog dela win-a pa ces morati da ga reinstaliras ili neko mozda zna koji deo nije dobar pa da probas da reinstaliras samo taj deo, a ne ceo win
pozz

Svojevremeno sam imao identičan problem na nekoj Soltek ploči sa XP2000+. Jednostavno, desi se da neko vreme nema problema a onda neko vreme ima i tako...
Ta mašina i dalje radi tako, problem nije rešen.

Nazad
Vrh Dno