Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je neko putovao u SAD (Kalifornija) sa laptopom na kom ima instaliran softver, da se tako izrazim, diskutabilnog porekla? Da li je bilo kakvih problema?
Putovao sam svuda, nikad niko gledao i pitao za takvo nesto. Jednom su mi samo trazili za zivota da upalim laptop (vise se ne secam ni gde tacno) i to je bilo sve
Ne mislim da će neko na granici da pravi problem i postavlja pitanja. Nego u slučaju da neki od programa voli da se "javi kući" da ne bude nekih problema tokom boravka u hotelu (nekoliko nedelja).
Chat, video conferencing, servisi za čuvanje podataka, email servisi, eUprava, SAAS - sve ono što koristimo online kao zamenu za klasičan offline softver
Kad sam se selio za Nemacku, pobrisao sam sve vezano za torrente Neki su fino platili gresku gledajuci filmove preko Popcorna pa nisam hteo da se zezam.
Win i Office su mi bili domaci, kao i neki softver (Photoshop cini mi se) ali nisam imao nikad problem.