Šta je novo?

Pure Video 2 HD

asco

Slavan
Učlanjen(a)
03.05.2007
Poena
304
Uzeo sam Asus 8800GT i kad gledam HD filmove sa CyberLink.H264.Decoder.v1.7.0.2203 isto je procesorsko zauzece kao i sa starom karticom koja nema podrsku za HD , pa me zanima gde moze da se skine Pure Video HD. Na nVidia sajtu je samo Pure Video iz 2006 god. ponudzen za download.

Ide uz drivere. Ako imas neki komplet codeca izaberi ko ti radi decodiranje tj koji codec.

Ide uz drivere. Ako imas neki komplet codeca izaberi ko ti radi decodiranje tj koji codec.

Instlirao sam najnovije drajdvere 169.02 , ali u listi codeca ne vidim nvidia codec , tij i dalje imam samo CyberLink.H264.Decoder , ali sa njim je isto zauzece procesora kao i sa starom grafickom, tj kao da dekodiranje i dalje ide preko procora skroz.

Da li se on nekako ukljucuje ili? Mislim na purevideo HD

Moras proveriti sa nekim ko vec poseduje karticu.

Da, ovu ili 8600 ( i ona podrzava HD dekodiranje )> Valjda ce neko da se javi.

Poslednja izmena:
U CyberLink-ovom PowerDVD-u (sedma verzija) imaš opciju za Pure Video koju trebaš da štikliraš i to bi trebalo da reši tvoj problem.

Prilozi

• 2007-12-07_030415.jpg
    2007-12-07_030415.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 89
Takodje stavi Cyberlink H264 verziju kodeka 7.3

U CyberLink-ovom PowerDVD-u (sedma verzija) imaš opciju za Pure Video koju trebaš da štikliraš i to bi trebalo da reši tvoj problem.

Ja koristim njihov decoder za dekodiranje filmova u ALT-DVB , a ne njihov player, tako da nemam tu mogucnost da stikliram.

Pa imas i player ako imaš SS HD, dobio si ga na CD-u

Nazad
Vrh Dno