Šta je novo?

Puno srece Marku i Duletu!

Ovom prilikom želim da se zahvalim kolegi monteboy-u na prosleđenih nekoliko caka, i naravno kolegi Dušanu koji je poslednjih tri četiri dana trpeo torturu tipa „sipaj guzo taj LN2 lakše, nije to rakija“ :d

Voja drugarčina kao i uvek :wave:

Btw, jel bio klasični setup varjača od 20cm+mali levak na vrhu sunce li vam vaše :D

Hvala drugari na podršci!

Kako smo pre neki dan počeli sa pripremama, tako nam je moral malo opao je smo dobili ubedljivo najlošiji primerak matične ploče u poređenju na ostale timove. Međutim to je bilo privremeno, jer imamo i mi nekoliko aduta u rukavu, tako da smo se debelo pripremili :)

Ovom prilikom želim da se zahvalim kolegi monteboy-u na prosleđenih nekoliko caka, i naravno kolegi Dušanu koji je poslednjih tri četiri dana trpeo torturu tipa „sipaj guzo taj LN2 lakše, nije to rakija“ :d

Maksivoj će vas obaveštavati o svemu, a na vama je samo da nam držite palčeve i da verujete u nas :)

Ma idi...mozda postoji "teniski lakat" ali definitivno postoji i "LN2 lakat" :D

Spacemaster je napisao(la):
tako da smo se debelo pripremili :)
Naravno da smo debeli :D

Znaju oni na koje se odnosi na šta sam ja mislio ;)

Btw, Peco majce su extra, sto nije rađeno više primeraka toga da i mi možemo da se šetamo u njima?!

I recite Grcima da mi pozdrave Grkinju :d

Uradili smo zaista malu seriju, svega nekoliko komada da ne idu tamo k'o sirocici ali evo mogu ja da ti poklonim jednu kad si se vec javio :)

Ili da napravimo konkurs za najlepsu pesmu o Peci :)

Samo da ne bude ono "Peco, ruski satelitu" :D

Hvala drugari na podršci!

Kako smo pre neki dan počeli sa pripremama, tako nam je moral malo opao je smo dobili ubedljivo najlošiji primerak matične ploče u poređenju na ostale timove. Međutim to je bilo privremeno, jer imamo i mi nekoliko aduta u rukavu, tako da smo se debelo pripremili :)

A sto mi to nisi rekao? Pa ima i Benchmark svoj primerak koji sam ja doneo iz Austrije sa MSI eventa, mogao si njega da probas?

Srecno drustvo ;) Lepo se provedite, i pokazite im sta narod iz Srbije zna i ume!! ;)

A sto mi to nisi rekao? Pa ima i Benchmark svoj primerak koji sam ja doneo iz Austrije sa MSI eventa, mogao si njega da probas?

Mogli smo da probamo :) ali je problem serijski broj koji nije isti :)
U svakom sluchaju tamo nas cheka josh jedan primerak. Valjda ce sreca da nas posluzi ;)

He, he stari znam, ali to je primrak iz nazovi "ture" kad smo ocovali u BG-u i Nišu, i nije isti u poređenju na ovo što nam je stiglo (ili grešim, možda si dobio prošle nedelje novi primreak kad nam je stigao ovaj, ako je tako ebiga nisam znao :() i modovi nisu isti (jedna ploča je juče umrla, baš iz te ture Niš-BG jer Vmod nije odgovarao). Nema veze čeka nas jedan model tamo pa idemo na tu loptu. Bilo kako bilo imali smo samo nekoliko dana za igranje, tj. vremena je stvarno bilo malo, te ćemo dati 100% sve od sebe da celu SXT-Bench ekipu obradujemo sa što boljim rezultatom. :wave:

Poslednja izmena:
Uradili smo zaista malu seriju, svega nekoliko komada da ne idu tamo k'o sirocici ali evo mogu ja da ti poklonim jednu kad si se vec javio :)

Ili da napravimo konkurs za najlepsu pesmu o Peci :)

Samo da ne bude ono "Peco, ruski satelitu" :D

Haha, e kakav si kralj :D

Bilo kako bilo, spreman sam i da platim i da je primim na poklon, samo da mogu da je prošetam gradom :wave:

Ajd drugari srecjno,i da ih tamo sve smrznete rezultatima,da ostali takmicari dobiju cold bug :D

Kako to da nisu obezbedili neki live steraming nije mi jasno, ali nebitno, bitno je da im pokazete kako se to radi ;)

Srecno

Samo da ne bude.
Animan i Space prilikom testa: - Napred momche, plivaj (CPU u LN2) junachino, Benchmark i SX team jurishaju ka prvom OC zlatu,......ne ipak drugi. ;) Za jednu stotinku (SuperPi) ljudi, pa to nije nishta, :D Pola herca, mozda. Ako je neko mogao da pobedi ????, to su bili Animan i Space.

Momci razbite ih. Zelim vam dobare primerke i miran tok LN2. :D

P.S. Cuvajte se antidoping kontrole..;)

Poslednja izmena:
Pridruzujem se lepim zeljama, da poharate (da ne kazem nesto drugo... :d:p) sve ostale takmicarke i takmicare! ,)

Mene jedino moze da plasi to sto u Amsterdamu ima i mnogo drugih zanimljivosti :)

Mislim...svaka cast OC-u, lep je to sport, al ono, mlado - ludo :)

Lood grad, ja sam bio tri puta...cuvajte se :D

I ti se pomoli da Ancica nesvrati na ovaj deo pre tvoga polaska :d

Sva sreca pa devojci nikad nisam isprichao da bench ima forum....
"To ti je dusho jedan hardverski sajt gde se nikad ne dogadja nishta zanimljivo" :D

Poslednja izmena:
Momci srecno i sve najbolje, samo nemojte ko Cavic - za par megahertza.. :D

Pozeleo bih timskim "koleZama" da sve protekne u najboljem redu i da se povuce neka titula iz Holandije :)
PS
Nemoj da se napijate pre iventa, znate i sami kako ce se zavrsiti :D :D :D

Mene jedino moze da plasi to sto u Amsterdamu ima i mnogo drugih zanimljivosti :)

Mislim...svaka cast OC-u, lep je to sport, al ono, mlado - ludo :)

Lood grad, ja sam bio tri puta...cuvajte se :D

Aha... Bio si u Red Light Districtu!!!

Busted :d

ma,nisam jos za penziju,nego jel se vidimo na sesiji sledece nedelje kad dolazis ?

cetvrtak ili petak?

:wave:

Necu imati druze vremena , supruga i cerkica su samnom idem malkice do grcke da gasim pozare :)

trebao bih u cetvrtag u toku dana da budem u Bg.

Nazad
Vrh Dno