Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na Bulevaru,ne znam kako se zove radnja,al je izmedju Depo-a i pijace Djeram.Juce sam pitao i rekli mi da imaju punjac za NiCd baterije od 350din.E sad ne znam cije je.Tu sam uzeo GP od 700mAh za 100din
Ja uzeh Sanyo punjac sa 4 NiMH baterije od 2100.
E sad zanima me kako ide prva upotreba,odnosno da li se isprazne prvo,pa pune tj formiraju(koliko sati?) i sl.u uputstvu nema nista o prvom punjenjuPlease help
Pozdrav
Nego, niko ne rece (koliko sam ja pazljivo citao) gde ima da se kupi i po kojoj ceni punjac koji u sebi ima i opciju za praznjenje baterija. Ja sam nedavno useo HP Accessory Kit i uz njega je dosao mali punjac za AA i AAA baterije koji ima dugme za praznjenje.
Nego, niko ne rece (koliko sam ja pazljivo citao) gde ima da se kupi i po kojoj ceni punjac koji u sebi ima i opciju za praznjenje baterija. Ja sam nedavno useo HP Accessory Kit i uz njega je dosao mali punjac za AA i AAA baterije koji ima dugme za praznjenje.