Šta je novo?

punjive baterije - mah

Na Bulevaru,ne znam kako se zove radnja,al je izmedju Depo-a i pijace Djeram.Juce sam pitao i rekli mi da imaju punjac za NiCd baterije od 350din.E sad ne znam cije je.Tu sam uzeo GP od 700mAh za 100din

PINHEAD je napisao(la):
Ja uzeh Sanyo punjac sa 4 NiMH baterije od 2100.
E sad zanima me kako ide prva upotreba,odnosno da li se isprazne prvo,pa pune tj formiraju(koliko sati?) i sl.u uputstvu nema nista o prvom punjenjuPlease help
Pozdrav
gde si ih kupio i koliko keka?

Ja sam u Kruševcu plaćao Energizer baterije NiMh 2100mah 3.5€

Nego, niko ne rece (koliko sam ja pazljivo citao) gde ima da se kupi i po kojoj ceni punjac koji u sebi ima i opciju za praznjenje baterija. Ja sam nedavno useo HP Accessory Kit i uz njega je dosao mali punjac za AA i AAA baterije koji ima dugme za praznjenje.

drdex je napisao(la):
Nego, niko ne rece (koliko sam ja pazljivo citao) gde ima da se kupi i po kojoj ceni punjac koji u sebi ima i opciju za praznjenje baterija. Ja sam nedavno useo HP Accessory Kit i uz njega je dosao mali punjac za AA i AAA baterije koji ima dugme za praznjenje.
pa ipak nisi pazljivo citao. Austin je rekao da ima velikin VartA sa opcijom praznjenja baterija (ima ga na buvljaku) a GPovim imas u tehnomarketu

Nazad
Vrh Dno