Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Video sam na youtube da to rade, ali ne mogu da nadjem neki takav adapter, a da nije preskupo. Jer ako imam uredjaj sa malom baterijom onda moram da se cimam da ga punim pa malo hdmi i sve tako. Ako neko zna resenje bilo bi lepo
Ne može to, pool. Ta mogućnost zavisi od samog modela tableta, da li će da prihvati i punjenje i povezivanje sa periferijama. Pored toga, sa nekim adapterima će raditi, a sa drugim ne.
Imam osećaj da će to da radi na Chuwi Vi8, ako sam dobro razumeo za njega mu treba.
Uvek može da ga vrati ako ga pazari/naruči a ne kupi u prodavnici...
I taman kad sam nasao tablet koji mi je ok, vidim da ima type c usb i sad ne znam kako ide kompatibilnost oko toga. Narucio buh neki otg, ali ne znam da li ce to da bude kompatibilno jer type c sam obicno vidjao da ied na 3.0 usb. E sad da li je to kompatibilno sa usb 2?
Usb 3 je kompatibilan sa verzijom 2.
Naručiš (online/telefonskim putem) hub kada ti stigne tablet pa ako radi hub sa tabletom super.
A ako ne radi imaš rok 14 dana od kupovine huba da dobiješ pare nazad.
Aha, čitao sam u drugoj temi.
U novom tabletu od 90 evra ne možeš dobiti i dobru bateriju i pristojan čipset i 2gb rama.
Chuwi nisam koristio ali ako nema ništa bolje od njega to je to onda.
Hoću reći sve navedeno za 90 evrića ne možeš dobiti pa su kompromisi nužni, ove ili one prirode.
Cuo sam da je chuwi za kinu kao samsung za koreju Tj da je jedna od najbolji njihovih marki.
Evo moje misljenje. Uzeo bih chuwi vi8 plus, on kosta 85 evra. Gledao sam sad review na techtablets i pise u battery baru da je 5:00 sati proracunato vreme. A i onaj njohov voditelj kaze da moze toliko. Evo ovde to kaze. To je sasvim super za taj tablet. Onda zbog izrade, deluje mi kvalitetnije od ostalih plastikanera. I zato sto je kao jedna od boljih marki. Uz njega bih uzeo type c otg adapter od 3 evra i hdmi to vga adapter. Znaci oko 90 evra sve ukupno