Šta je novo?

Punjac za Ni-Mh baterije, gde?

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Potreban mi je punjac za obicne AA Hi-Mh baterije.
Da li zna neko gde ima i po kojoj ceni?

Za te baterije ne znam ali za Nickel Metal Hydride ili ti NiMh

tip
http://www.gpbatteries.com.hk

ima u TehnomarketEvropa na novom beogradu (fontana) veliki izbor i punjaca i baterija.

Ovo sam vec postovao na pitanje za baterije NiMh ali je topik dobio krila :?:

Ma na te sam i mislio Ni-Mh. Greska u kucanju.
Da mozda ne znas njihov telefon?

Artz je napisao(la):
Ma na te sam i mislio Ni-Mh. Greska u kucanju.
Da mozda ne znas njihov telefon?

ne, ne znam :( I sam sam morao u subotu da se prosetam do tamo jer nisam uspeo da nadjem njihov telefon a , ali izbor punjaca je veliki a takodje i baterija.

mozda imas i srece na racunu ima ovaj broj pa probaj 011/603-122

pozdrav

samo obrati paznju za koje vreme punje baterije
ja imam gp punjac koji puni baterije za nekih 5-6 sati

Varta

Nasao sam Varta -in za 850 din.
Pravljen za Ni-Mh. Zavisno od kapaciteta puni duze, normalno.
Moje od 1600mAh puni za oko 8 sati. Valjda je ok.
U toj istoj prodavnici imaju i GP -ove (koji dolaze sa baterijama koji imaju i manji kapacitet od ovih koje imam i jos mi ni ne trebaju) kojima je vreme punjenja duze. Doduse imaju i onaj GP koji puni za 1sat! ali je preskup.
Mislim da ce Varta da obavi najbolji posao. Em poznata marka, em puni dovoljno brzo (s obzirom na kapacitet) em pokazuje kad su baterije pune (sto je najbitinije).

Re: Varta

Artz je napisao(la):
Nasao sam Varta ... Doduse imaju i onaj GP koji puni za 1sat! ali je preskup....
koliko kosta taj model? pogledaj da li imaju vartim punjac koji ima dugme za praznjenje baterija

Koji je to Varta ajd na pm gde si uzeo. Ja imam Vartin Trio puni 1600 mah 16 sati .

U merkatoru sam juce kupio vartin punjac za nekih 790 din

Ok sve cu javiti za nekih 1-2 sata.
Ako jos nesto nekog zanima nek javi pre nego sto odem da pogledam.

Kupio sam Varta -in (quick charge) za 850 din. Nema dugme za praznjenje, ali nije mnogo bitno.
GP koji puni za 1 sat kosta neverovatnih 4000 din (u paketu sa 4 AA baterije). Mnogo je.
Inace koga zanima, radnja ima sve. Od baterija, punjaca, slusalica do cd -ova, kaseta... Veliki izbor u svakom slucaju, a jeftiniji su od drugih.
Kome treba informacija gde se nalazi, na PM.
Pozdrav.

Neki dan sam na buvljaku pazario Vartine NiMH 2100mAh AA baterije za 250 din po komadu. Prvi red, prema tramvaju... Sa standardnim punjacem se pune oko 14 sati, ali se spooooro i prazne.

Pozdrav Cale

Cale je napisao(la):
Neki dan sam na buvljaku pazario Vartine NiMH 2100mAh AA baterije za 250 din po komadu. Prvi red, prema tramvaju... Sa standardnim punjacem se pune oko 14 sati, ali se spooooro i prazne.

Pozdrav Cale

pa to je odlicno (mislim bash je ok cena...)
buvljak radi subotom ?

Artz je napisao(la):
Kupio sam Varta -in (quick charge) za 850 din. Nema dugme za praznjenje, ali nije mnogo bitno.
GP koji puni za 1 sat kosta neverovatnih 4000 din (u paketu sa 4 AA baterije). Mnogo je.
Inace koga zanima, radnja ima sve. Od baterija, punjaca, slusalica do cd -ova, kaseta... Veliki izbor u svakom slucaju, a jeftiniji su od drugih.
Kome treba informacija gde se nalazi, na PM.
Pozdrav.

nalazimo se na Benchmark Forum Index -> Domaće tržište
postuj ovde!

Lucas, trebace ti ove informacije:
Baterije Varta 2100mAh - 250 Din komad
Punjac Varta (obavezno slow-charger) p/n varta-57039 - 700 Din
Tezga 174 ili 50, 063/201-619

Nazad
Vrh Dno