Šta je novo?

Punjac Adapter Sony VGP-AC19V37 u prekidu , gde kupiti nov ili slican koji pasuje?

Darkodar

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.02.2012
Poena
260
Dakle Punjac Adapter VGP-AC19V37 mi je u prekidu pa je vreme za nov u buducnosti , to je ovaj http://www.ebay.com/itm/GENUINE-NEW...P-AC19V33-AC-Adapter-VPCW-VPC-W-/121097547339 zanima me koji univerzalni bi mogao da zameni ovaj posto VGP-AC19V37 nema nigde u Srbiji , ima na kupujemprodajem neko prodaje 1200 dinara ali poslao mi je slike na par mesta je malo kao izgrizan kao da je mis grizao , zanima me da li vredi dati 1200 dinara ili kupiti neki univerzalni preko oglasa koji bi odgovarao?

Input: AC 100-240V 50/60Hz
Output: DC 19.5V 3.9A
Connecter size: 6.5mm/4.4mm. With pin inside

5346351.jpg

Imas gomilu tih na KP, ali ne za 1200.
Pogledaj evenutalno neke oglase za VAIO Z, neki od njih imaju cini mi se bas taj punjac, i prodaju 3 komada uz laptop (mozda ti prodaju jedan - proveri da li je isto 19.5V, nisam siguran!).
Taj punjac se inace verovatno vise uopste ne proizvodi vec neko vreme, pa ga ni vani nema toliko.

Da li bi radio bilo koji koji podrzava

Input: AC 100-240V 50/60Hz
Output: DC 19.5V 3.9A
Connecter size: 6.5mm/4.4mm. With pin inside

?

Ne bih znao, tehnicki da, ali nikad ne bih smeo da to rizikujem (ako je kineski koliko je uopste kvalitetan, ako nije, da li je OEM nesto sitno izmenio sto ne mora da prijavi...). Ipak im je cena smesna.

Pa i VGP-AC19V37 je Made in China sada da li je OEM ne znam gde se to proverava?

Ja sam poznanici preporucio da za sony vaio uzme punjac na kp i zeznem je :( Platila ga je 1200 rsd a punjac radio 24h i onda izgoreo.

Našao sam identičan mome sa izlazom 4.7a umesto 3.9a hoće li to predstavljati problem?

Ne, to znaci da ima vise snage ako treba (ne treba za tvoj model laptopa).
Radice bez problema.

Ma nasao sam i sa 3.9 ampera izlazom , ja kazem jednom na kupujem prodajem da mi odgovara taj adapter on mi odgovara "nije to adapter koji tebi treba" ja mu odgovorim da jeste i dam mu link i on mi ne odgovara nista posle toga od juce , jos nekima sam slao nisu mi odgovarali , jedan kaze da ima ali treba u ponedeljak da nabavi detelina kabal za njega , i on mi danas nista ne odgovara tako da sam u nebranom grozdju , izgleda da ne znaju ni oni sami sta prodaju kako vidim , videcu sledece nedelje sta cu...nacicu valjda neki pa makar i sa 4.7a izlazom!

Nazad
Vrh Dno