Šta je novo?

Pumpa Thermaltake p400

medolinos

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poena
319
Posto ne znam,gde da stavim temu nakcicu je ovde,pa nek moderator prebaci gde treba,ako nije problem :trust:

Znaci gore navedena pumpa ide u sklopu sa Thermaltake 735 big water kompletu...e sad ja imam sve osim pumpe(p400-tako se zove)..pa bi molio nekog ako zna dal ima negde da se kupi ta pumpa ili neko alternativno resenje...mada bi radije da nabavim bas tu pumpu...
Hvala unapred😀

Nemas to nigde kupiti do po oglasima polovnu. Ono sto ti treba je bilo koja pumpa za vodeno hladjenje na koju mozes montirati 3/8" nastavke za creva.

Pitaj jumper2high hoce li skoro kakvo grupno narucivanje biti ili sam da narucujes sa EK sajta ili da ti neko donese...

Meni se kod P400 magnet istrosio/ostetio i stvara veliku buku. Drzim je kao rezervnu za 'ne daj boze'. Pumpa nije neke snage. I to da znas...

Ma znam druze dobro kakva je pumpa..imao sam je pre..ne bih da ulazem nesto preterano max 10-15e za polovno...tako da to oko narudzbi ne pije vodu u mom slucaju 🙁... ta pumpa mi treba za grafiku iz potpisa jer mi se jako greje,a imam sve osim pumpe...cekacu da naidje neka polovna kod nas ili ti da prodas tvoju 😉

Poslednja izmena:
Prodao sam ceo komplet druze..nisam vise ima zivaca...

Steta... Imam za prodaju pumpu. Verovatno si ti ostavio na lImundo aukciju za vodeno bez pumpe, secam se da je neko bio 😀DD... Imam ceo komplet Thermaltake 735, ako je neko voljan, javi 😉...

jeste ja sam, poklonio sam pet blokova,radijator,fitinge i jos dosta stvarcica za 2500 dindzi...

Nazad
Vrh Dno