Šta je novo?

Puko (probio) ekran na SE 630?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kostolomac.TK

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
319
Juce je moj telefon proziveo extra pad, tj udar i ekran je iznutra potpuno probio. Znaci telefon radi sve mozes i da pricas i sve ali nista na ekranu ne vidis... nije za koriscenje. Zanima me jel zna neko koliko bi kostala zamena tog ekrana i koliko bi mogao da ode taj telefon ovako... Jel moze se uzme 20-25 evrica tako ostecen? Mislim on je sirpavan i baterija i punjac samo se nista ne vidi. Zna li neko koliko bi kostala popravka mozda?

Pa nazovi neki 'servis', preporuka je jedan na tosinom bunaru, jesu malo skuplji, ali trebalo bi da rade kako treba ...

ja sam skoro imao slican problem sa nokiom (mada telefon nije pao, vec udario u pesnicu) i zamena me kostala 25e, a pride me lik castio prednjom maskom za telefon...

doduse, cini mi se da koliko god su kod nas prodavci mobilnih kvarni, ovi serviseri su za klasu gori .... neki lik mi je trazio 25+15 za ruke (posao od 2 min), a bilo je jos bisera, uglavnom obrati paznju, a ako ti se ne menja telefon tolika popravka se isplati

Imao sam isti slucaj letos, 40e je bio nov ekran.

Moze da se stavi i ekran od t610 (25e) ali to je gre'ota.

ma kakva greota to moze i od 25e samo da radi jer iovako kupujem sebi neki drugi ... verovatno bih prodao ovaj ... a mozda ga za te pare i ostavim sebi... mada nemam ni ja pojma vise... svejedno puno vam hvala svima...

Poslednja izmena:
Greota zato sto je ekran na T610 propast u odnosu na T630 a ako je razlika 10-ak evra zasto da grdis telefon!?
P.S.u temi ispala si se"pohvalio"da si razbio telefon od 100 i kusur evra,nije valjda da si razbio nov telefon?Ili jos racunas"u marke" :D
Pozdrav ,)

Daleko da sam se hvalio... platio sam ga 120 evra... za komsiju i razbio... 15min kasnije... znaci njemu sam kupio novi... a taj bi da popravim za sto manje pare zbog vec prevelikog ulaganja pa da prosledim... jos mi fiskalni racun stoji svez... a zar moram se pravdam ovde sta i kada kome am kupovao??? ne bi da idem u offtopic...

Poslednja izmena:
25-30e ni evrica vise za popravku naravno pozzz

pa zar sam trebao da pisem, celu istoriju ko sta gde ... da skratim pricu sam hteo...

video sam dipl. pravnik pa sam pomislio da se precizno izrazavas ;)

da ali ovo nisu pravna pitanja...

a onda ne mora da se govori istina?
Da li mali oglasi pripadaju pravnim pitanjima?
nista licno...

over&out

Poslednja izmena:
Over and out,

Sva pitanja su dobila odgovore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno