Šta je novo?

Puk'o mi Dindows!

• Začetnik teme Začetnik teme magick
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

magick

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
770
This picture came to us courtesy of Todd Rasor, a Network Engineer at a law firm in Wisconsin. A technician at Todd's office came across the error and got a picture of it. All we can think of is that Microsoft may be considering blaming Dindows for all its problems. Will BillG be getting up in court and saying, "You know Windows is all about innovation. It's that damn Dindows that's causing all the problems. You can have it, the source code, and everything. Deal?"
Šta sve nećemo doživeti od dotičnog. 😀

Source: Tomshardware

Kako je uradio capture slike sa Alt+PrtSc 🙂

HAL je napisao(la):
Kako je uradio capture slike sa Alt+PrtSc 🙂

Pa tesko da ce sa capture-om da uhvati i odsjaj monitora... 😀
A, koliko shvatam ovde je naglasak na reci 'pukao' ovaj put je to izgleda pravi izraz... 😀 😀

leksa je napisao(la):
Pa tesko da ce sa capture-om da uhvati i odsjaj monitora... 😀
Kao i zakrivljenost ekrana. 🙂
A, koliko shvatam ovde je naglasak na reci 'pukao' ovaj put je to izgleda pravi izraz... 😀 😀
Da znaš. 😀

ma ljudi sve se da izmontirati
jer ovo je prosto nemoguce!
boom

][V][ATRIX™ je napisao(la):
boom

fun spoileru 🙂

Otkud znas da je izmontaza🙂 mozda se tom liku dindows bas nesto is3povao 🙂🙂🙂

][V][ATRIX™ je napisao(la):
boom
Zašto misliš da je nemoguće? Računaš da je "plavi ekran" poruka iz stamenog DOS-a? MS je odavno raskrstio sa DOS-om tako da svi noviji i budući "prozorčići" potpuno nezavisni od tog arhaizma. Inače radi se o nekoj teškoj beti, ali ipak ... 😀

ne nego lepo se vidi da su D i I razdvojeni, sto smrdi da je nesto "doradjivano"
ali opet M$-ov softvare kako god da je bagovit, ovo ne moze da se desi ni da celo kuciste ubacis u kantu vrele kafe! 😀
Cisto razbijanje M$-a i Billy-ja... (po meni)
e sad dal je to OK, ili nije to je svakako druga tema, ali da je montaza montaze je. (opet, po meni)
:wave;

Ma to se desava samo na bagovitom INTELu. 😀 😛 😀

Nazad
Vrh Dno